Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala z podhakla

Czy kiedykolwiek jakiś wasz znajomy przyznał się że jest prawiczkiem?

Polecane posty

uwierzcie mi ze znam facetów którzy tego nie potrafia:classic_cool::D:D:D zmam facetów ktorzy wzywaja fachowca do wkrecenia zarówki🖐️ a to to ja nawet sama potrafie zrobic... oni wola sobie paszki depilować

Też bym sie nigdy nie przyznał. Nawet ściemniam że nim nie jestem, choc pewnie i tak wyczuwaja że kłamie.

Gość upupuppupupuppppppppp

Gość Dobijcie mnie
"twojasłodkaFantazja prawiczki a dla was to wstyd bycie prawiczkiem? bo nie rozumiem?" Jasne, że wstyd - jak masz prawie 25 lat to myślisz, że to powód do dumy? Może jeszcze usłyszę, że jak się nawet nie całowałem to tez wspaniale bo "czekam na kogoś"? Co za bzdury! To, że ŻADNA dziewczyna nie wykazała nami zainteresowania przez taki ogrom czasu a te które nam się podobały i tak były zajęte przez facetów którym tacy jak my możemy najwyżej buty czyścić to ma być fajne? Wstyd mi gdy spoglądam w lustro. Ale i tak zamierzam skończyć ze sobą więc przestałem się przejmować.

Gość Dobijcie mnie
A jakby mało nieszczęść miało miejsce to koleżanka zaczęła se wypytywać czy mam kogoś. "Miałeś dziewczynę"? "A kochałeś się kiedyś"? Kłamałem ile wlezie. Nie mógłbym potem spojrzeć jej w oczy. Oczywiście jest zajęta i robiła to ze zwykłej ciekawości. Co innego gdyby była wolna bo podoba mi się dziewczyna.

Jeśli bycie prawiczkiem w wieku 25lat jest żałosne to jaki przymiotnik określa bycie prawiczkiem w wieku 30lat?

Nie ma żadnej różnicy, ten kto teraz ma 25 lat to za 5 lat będzie 30 letnim prawikiem prawie na 100%.

Gość Dobijcie mnie
Wścibska dziewczyna. Na szczęście nie w cztery oczy tylko przez net. I całe szczęście...

Ja nie wiem czego tu sie wtydzic . To , ze ktos nie uprawial seksu w wieku 30 lat to znaczy ze jest gorszym czlowiekiem? Wiele go przyjemnosci omija , ale to ne znaczy , ze jest gorszy. Dziwne teraz czasy nastaly ze jest to cos wstydliwego , a nie cos czym sie powinno chawalic. wolalabym miec zeby moj facet stracil dziewictwo w wieku 30 niz 13 :/

W naszym społeczeństwie jednak 30letni prawiczek jest uznawany za gorszego. Taka tradycja.

Gość upupupupupupppppppppp

Gość upupupupupupupupuppppppp