Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

quasar2009

bez stanika ?

Polecane posty

Moja babka ma nieduży biust i lubi czasem chodzić bez stanika. Bardzo mi się to podoba ale niektóre koleżanki suszą jej głowę że to nieobyczajne, szybko będą zwisać a zaznaczające się sutki są nieestetyczne. Dlatego mam 3 pytania jak z tym jest u was/ u waszych kobiet: 1. BIUST: A. malutki B. średni C. duży 2. BEZ STANIKA: A. nigdy B. tylko po domu C. na sportowo w T-shirtach D. do eleganckich ciuchów E. tylko suknie balowe F. na plaży 3. JAK BEZ TO SUTKI: A. staram się żeby były niewidoczne B. niech robią co chcą C. specjalnie zakładam cienki lub prześwitujący ciuszek

Gość bgjhfgh
1. a 2. b 3. b

chyba kobiety o obwisłych cycach wymysliły taką bzdure ze przebijające sutki są nieeleganckie dlaczego mam zakładac stanik z gąbką jak nie muszę :O i trudno wtedy aby nie widac było sutek :O

1.b 2.e 3.a od siebie dodam,ze chodzenie latem nez stanika uwazam za zbyt prowokujace..a to wiatr zwieje,w ceiniu staniesz i zaraz sutki stoja,a nie oszukujmy sie,to nie tylko wraca uwage facetow,nawet moja i czuje sie wtedy glupio rozmawiajac z taka panna...no i oczywiscie sprawa zboczencow..tu gdzie mieszkasz nawet jak ide i mysle o czyms milym,na mojej twarzy pojawia sie usmiech,to od razu jakis facet idacy z naprzeciwka wyskakuje z \"jestes smakowita\" :o jakbym wyskoczyla w bluzce bez stanika,to zaraz grono zboczencow naokolo...no i w wiekszosci przyklejaja sie nie ci mlodzi,bo oni maja mlode laseczki do walenia...tylko wlasnie tacy kolo 50-siatki :(

nie no,jak ma sie nieusztywniany stanik,to wrazenie i tak jest inne,niz jesli ma sie tylko lekka,bawelniana bluzeczke...wiem,bo lata nosilam bez usztywnienia...sutki wtedy nie stercza az tak dosadnie

dziwne bo ja nosze staniki koronkowe o ile wogóle nosze a i tak sutki przebijają :O

oczywiscie,ze przebijaja...albo sciagnij stanik i zobaczysz,.ze jest roznica...bez stanika w jakiejs cienkiej,bawelnianej bluzeczce cycki wygladaja jak gole...potem gadam z taka i nie moge przestac zrzucac oczu na to sterczace...

bede se tam wate wciskac coby zaden sie nie dekoncentrował przy rozmowie :P

ja tam lubię takie sterczące :classic_cool: w poprzedniej pracy miałem koleżankę, która miała rewelacyjne cycki, takie nieduże i super kształtne najbardziej lubiłem jak przychodziła do pracy w takiej bluzeczce, która teoretycznie byłą całkowicie nieprzejrzysta i czarna,więc patrząc wprost nic nie było widać, ale bluzeczka była z takiego dziwnego materiału, który pod pewnym kątem stawał sie praktycznie przezroczysty ... ponieważ siedzieliśmy razem w pokoju to w takie dni rzadko udawało mi się wykonać zlecone na ten dzień wszystkie zadania :D

Gość strewq
1 - B 2 - C, D 3 - B, C Jak na sportowo to 3-B jak elegancko to 3-C, nie prześwitujący ale bardzo miękki - taki oddający cały kształt piersi. Najbardziej kręci mojego męża obserwować jak szpice na przemian się prężą i uspokajają.

Gość lmlsadsd
1B 2B,C,E 3B Nie wiem jak to się dzieje, ale czasem przebijają mi skutki nawet jak jestem w usztywnianym staniku....uwielbiam chodzić bez, no ale tak jak było pisane wcześniej ze względów estetycznych poza domem rzadko to robię...

Gość koalaT3
1-a 2-c 3-b nie zakładam jakiś specjalnych cienkości ale lubię obserwować kątem oka jakie wesołe tańce robią moje suteczki na bluzce. I jakie wrażenie robi to na moim facecie i nie tylko. A nieestetyczne to jest dla zazdrosnych bab z wielkimi cycami wmawiających wszystkim i sobie że tylko duże są seksowne i zmuszonych do noszenia stanika bez którego im zwisają niezbyt ładnie.

Gość miła kobietka
1- b 2- b 3- b

koalaT3-ja jestem posiadaczką sporego biust i wcale nie uważam ze to wygląda nieestetycznie ...jak najbardziej jestem za uwolnieniem biustów ze staników..tym bardziej ze mniejszy biust falujący pod cienka bluzeczka wygląda strasznie sexi...

Gość ginia
mi jest glupio chodzic bez stanika, a widoczne sutki dla mnie nie sa zbyt estetyczne, dlatego juz dawno pozegnalam sie ze stanikami z materialu, zawsze nosze te z gabkami mimo ze mam dosc duzy biust

Gość Pojo
niemoralnaN... jak widac na zalączonym obrazku jesteś zwyklą głupią i tanią k...ą która chwali się po prostu swoja brzydotą. Jestes typowym przykladem tego jak NIE powinien wyglądać biust. Jest straszny, obleśny i takie coś powinni obcinać. Człowieku aż mi się żygać zachciało jak to zobaczylem i te suty jak z trądem FUUUUJ

Gość bredka
1c 2a, d 3c małe wyjasnienie do odpowiedzi 2a: mam duży biust i żeby ładnie wyglądał na specjalne okazje zakładam stanik tylko podtrzymujący. Najważniejsza część próbuje przebić cienką bluzeczką z duuuuużym dekoltem.

Gość xaxa22
1a 2b,c,d,e,f 3b,c jak mam mały i dekoltem się nie mogę zbytnio chwalić to mogę być dumna że jest kształtny, ładnie sterczącym i częst i długo naprężony.