Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nirrtti

Oto jaki powinien być mezczyzna z klasa - wejdz i zobacz ile ci jeszcze brakuje

Polecane posty

Gość Nirrtti

Wiele razy podejmowany byl tu temat idealnego mezczyzny z klasa. Podjelam sie proby scalenia tego co bylo tu napisane / powiedziane i oto co mi wyszlo: Wysoki ( minimum 185 cm ) szczupły ale i umiesniony z kaloryferem na brzuchu zawsze ladnie pachnacy i schludny uzywajacy samych najlepszych markowych kosmetykow ubrany elegancko z klasa niezalezny finansowo ( najlepiej wlasna firma ) wlasny jednorodzinny domek z kominkiem z gestem, nie sknera idealny kochanek w lozku mogacy 2 godziny bez orgazmu penis minimum 18 cm we wzwodzie potrafiacy zawsze zadbac o swoja kobiete zabierajacy ja na wycieczki zagraniczne, kupujacy prezenty umiejacy odpowiednio zareagowac na kobiecy foch:-p sluchajacy sie swojej kobiety i robiacy wszystko co ona mu powie

Buahahaha... idealny jeśli ktoś chce mieć pedanta, lalusia i pracocholika w jednym... daj spokój ja wole zwykłego przecietnego faceta który ma WŁASNĄ klase :)

"sluchajacy sie swojej kobiety i robiacy wszystko co ona mu powie" nie no, ten punkt to tragedia :P

\"sluchajacy sie swojej kobiety i robiacy wszystko co ona mu powie\" ---->>> jak najdalej od takiego!!! przynajmniej jesli chodzi o mnie :p nasuwa mi się taki żart: słyszałam że szukasz idealnego faceta, ja szukam wody w proszku - poszukajmy razem... pozdrawiam ;)

Gość bum bum bum
moj taki jest :) tylko nie wytrzymuje bez orgazmu 2 godziny. czy to go skresla? czy przegralam zycie?

Gość dddddddddd
dodaj jeszcze kochający swoją teściową

a co teściowie mają do rzeczy? z nimi się ślubu przeciez nie bierze ;p

Znałam takiego Mógł nawet cały dzień wytrzymać bez orgazmu. Był umięśniony, miał własną firmę i nosił kaloryfer na plecach. Niestety umiał też zareagować na kobiecy foch- złamał mi przgrodę nosową,

Gość Nirrtti
Fakt, mam 23 lata ale to nie powod by nie miec swojego idealu faceta:-) A mowienie ze facet ktory zrobi wszystko co powie dzieczyna ze on jest pan\toflarzem to obraza dla niego:-o Zapamietajcie to soboe: nie ma pantoflarzy !! Oni po prostu tak bardzo kochaja swoje kobiety !! Jestescie walnieci jesli nazywacie ich pantoflarze :-o Zal mi was, pusci ludzie :-o

A mowienie ze facet ktory zrobi wszystko co powie dzieczyna ze on jest pantoflarzem to obraza dla niego Zapamietajcie to soboe: nie ma pantoflarzy !! Oni po prostu tak bardzo kochaja swoje kobiety !! Jestescie walnieci jesli nazywacie ich pantoflarze Zal mi was, pusci ludzie a mi zal takich facetow, ak facet to cipa a nie face:P

Dawno sie tak nie uśmiałam ..................... przecież taki facet to śmierć dla kobiety ................. powolne umieranie bez wszelkich emocji związku . jak zwał tak zwał czy pantoflarz czy nie .............ale ja jednak wole facetów z charakterem ............ takiego bym zniszczyła nic by nie miał do powiedzenia a ja bym uschcla jak kwiatek bez wody .........

Nirrtti - nic nie napisałaś o jego samochodzie, przegapiłaś czy jak? Jak ocenić faceta jak nie wiem czym jeździ?

co do kaloryfera to wolę jak jest na brzuchu niz na plecach (wiem wiem czepiam się hehe :p ) a tak na serio to nie wyobrażam sobie faceta który na wszystko mi przytakuje... nie wytrzymałabym z takim... jak dla mnie to facet musi mieć swoje zdanie i charakter :)

Gość Sarah_30
czuły, namięty, z poczuciem humoru, błyskotliwy, zdecydowany - na poczatek wystarczy

Fajny opis, faktycznie ideał :) I zgadzam się, że facet powinien dogadzać kobiecie - a ta, która uważa takiego za pantoflarza czy cipę sama jest podłą i bezduszną suczyną.

Gość mysliciel42
"Nirrtti" ja jestem idealnie taki jak to opisalas!!! Boze jaki jestem szczesliwy!!!

Gość zapomniałyście dodać
żeby jeszcze na twarzy wyglądał jako tako, bo facet z kasą i klasa odpada jeśli nie ma wyjściowej twarzy i wygląda na twarzy jak chłop ze wsi :O

Gość zapomniałyście dodać
mysliciel42 jeśli 42 to twój wiek to jesteś za stary

Gość mysliciel42
a czy czy ktoras z was widziala mlodego faceta z klasa, pieniedzmi, wiedzacego czego kobieta pragnie i jak ja kochac..domek, dobre auto itd..

Gość mysliciel42
a po drugie...od kiedy 40 letni facet jest stary?