Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia_beeeee

last minute - wycieczki???

Polecane posty

Gość kasia_beeeee

Bardzo chcielibysmy z mezem wyjechac na taką wycieczkę do Tunezji, Egiptu lub Chorwacji, tylko jest jeden problem zadne z nas nei zna angielskiego, no i troche sie boimy Czy ktos kto wyjezdza na wycieczki za granice moze powiedziec mi jak to sie odbywa Chcielibysmy poprostu pojechac do jakiegos hotelu nad morzem troche pozwiedzac

Gość Takatrochę
Nieznajomość angielskiego to żaden problem. Praktycznie przez cały czas wyjazdu jest sie pod opieka polskich pilotów i rezydentów. A w miejscowościach, gdzie wypoczywaja Polacy, nie brakuje napisów po polsku, ba! nawet w sklepach czy reatauracjach często można sie po polsku dogadać. W hotelu czy na plaży przebywaja uczestnicy tej samej wycieczki, więc też Polacy. praktycznie nie ma zbyt wielu mozliwości, by poćwiczyć znajomość obcych języków;) Byłam w grecji, Chorwacji, Bułgarii, na Litwie... bez problemów Zadnych. A angielskiego też nie znam.

Gość kasia_beeeee
a jaką firmę polecasz? Bo kurde czasem w wiadomosciach sie slyszy ze po kilka dni na lotnisku spią bo nie ma samolotu

Ja tez angielskiego nie znam za dobrze, a bylam na wycieczce last minute na Krecie, w moim hotelu to prawie sami polacy, na miescie latwo bylo sie dogadac czy cos zamowic bo tam przyjmuja samych tursytow, takze bez problemowo :)

Gość Takatrochę
Jeździłam trochę z biurem podróży, a trochę prywatnie. Jeśli z biurem podróży to zawsze była to Triada (trzy razy). Niby ma kiepską opinię, czyta sie dużo słów krytyki, ale ja nigdy nie narzekałam. Otrzymywałam dokładnie to, co było przedstawione w ofercie. No, i ceny na ogół niższe niż gdzie indziej. Dla młodych ludzi niezłe oferty ma też Studenckie Biuro Podróży przy SGH w Warszawie, z filiami w kilku innych miastach.

Gość Takatrochę
najlepiej to wejść do pierwszego lepszego biura turystycznego i wziąć katalogi z cennikami biur podróży, obsługujących kierunki, które was interesują. na ogół zawierają wszystkie informacje, które są człowiekowi potrzebne do zaplanowania wycieczki. Miłej podróży życzę:)