Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhuhuhuuuu

NIE MAM PIENIĘDZY DOSŁOWNIE NA NIC ...WEJDZCIE

Polecane posty

Gość uhuhuhuuuu
Nie myślcie sobie o mnie źle. Ja wiem że łatwo jest pisać osobom ,które mają pieniądze... Ale to naprawdę jest straszne,gdy nie ma się na nic. A ja jestem kobietą kurcze...

a co do tego lombardu to nie warto moze bedziesz chciala to zalozyc a kupno zlotych pierdulek nie jest za tanie

Gość uhuhuhuuuu
dostanę za tę rzecz 100 zł. To sporo pieniędzy ...

Gość lostka
Masz juz 19 lat, wiec spokojnie mozesz isc popracowac na parenascie godzin w tygodniu.

Gość ruda grażyna
masz az taki deficyt budzetowy ze nie wytrzymasz do czerwca tak??a tam gdzie masz miec stac nie mozesz isc dorywczo do pracy??

Gość napirek
no to sprawa jasna jak słońce - faceci chłopoki są po to aby dostarczać przyjemności .No chyba że narzeka - jak Ty wyglądasz itp - to zmień go na lepszy model :)

Gość anoil20
a ja używam jako kremu maści witaminowej za 2 zł i się tego nie wstydze ;)Ja nie mam takiego problemu jak autorka wątku ,bo rodzice dają mi pieniądze oczywiście nie na wszystko co zechce ,ale na to co potrzebuje :)Mimo,że mam 21 lat prawie 22 to nie pracuje jestem studentką ,studiuje zaocznie prawo na 3 roku jest mi cholernie ciężko i nie dałabym rady pociągnąć pracy i studiów.

Gość uhuhuhuuuu
napirek nie ,nie ..nie narzeka!:) Ale chciałabym po prostu ładniej wyglądac po prostu:)

Gość ruda grażyna
zamierzasz isc na studia off course dzienne??bo na zaoczne nie bo kasa tak??

Gość salomonka
to może za tę stówkę zrób pierwsze zamówienie do avonu? Jako konsultantka zarobisz na swoje kosmetyki...

Gość uhuhuhuuuu
ta rzecz naprawdę nie jest mi potrzebna,bo leży.To zadna pamiątka,ani nic ...

puder tez tylko "nosisz" a jak sprzedasz jakies zloto czy cos innego wartosciowego, to nidy nie dostaniesz prawdziwej wartosci.... wg mnie nie warto... jesli uczysz sie w szkole sredniej to mozesz: udzielac korepetycji mlodszym dziecia, pracowac jako opiekunka. myc okna, albo sprzatac, popytac w miejscowych sklepach czy nie potrzebuja nikogo na weekendy do pomocy/na kase, mozesz sie zorientowac w wiekszej pobliskiej miejsccowosci czy nie ma jakis ofert pracy jako hostessa

Gość po walentynkach dopiero
znajdz sponsora to bedziesz miała na balsam

jeszce na kosmetyki nie wiem naprawde jak bym sie zachowala na twoim miejscu mnie jest latwo mowic

Gość napirek
dużo kobitek wygląda piękniej jak są naturalne a nie jak mają tzw tonę tapety na sobie :D a czasami nie zdajecie sobie z tego sprawy

A ja rozumiem co czuje założycielka topiku!! Ja także od zawsze lubiłam fajne ciuchy i kosmetyki. Nie bylam nigdy typem kocmołucha, któremu wystarcza szampon i mydełko...Zawsze kochałam modę i nowinki kosmetyczne, z wypiekami na twarzy przeglądałam gazety o modzie itp. Ale moi rodzice także na nic nie chcieli mi dawać, nie dostawalam nawet glupiego kieszonkowego, chodziłam w starych, niemodnych rzeczach, żałowali mi na kazdy drobiazg, a sami kupowali sobie drogie samochody i gadżety do domu. Teraz mam już inną sytuację, mogę sobie pozwolić na różne fajne rzeczy (oczywiście w granicach rozsądku). Wiem jedno, dołożę wszelkich starań, by moja córcia nigdy nie musiała czuć się tak, jak niegdyś ja!!

Gość uhuhuhuuuu
milla , i co bys zrobiła na moim miejscu? Sprzedałabyś? Bo ja naprawde nie mam pieniędzy :( Echh....

Gość anoil20
chodziło mi o złoto

Gość uhuhuhuuuu
anoil i tak zrobię...muszę... Buziaczki:*

uhuhuhu---> raczej nie sprzedalabym, bo tak jak ktoś napisał wcześniej, nie wiadomo czy jeszcze nie bedzie ci kasa potrzebna na coś ważniejszego, a skoro nie dają ci grosza, to może lepiej zachować narazie tą drogocenną rzecz?? A nie masz np dziadków, którzy mogliby cię czasem podratowac w ciężkiej sytuacji?

Gość anoil20
Sama dobrze wiesz co masz zrobić Sprzedać czy też nie Skoro to złoto leży i nikt w nim nie chodzi to po co ma tam leżeć ,kupisz sobie za te pieniądze potrzebne Ci rzeczy i poczujesz się lepiej napewno >

Gość ruda grażyna
ja nie rozumiem jak mozna sprzedac cos drogocennego, np. zloto po to zeby sobie puder krem ub balsam kupic

Gość nie weim jak to robicie
Autorko, nie kupiłaś tej biżuterii, nie jesteś pełnoletnia, nie mas zprawa jej sprzdawać. Zwłaszcza, że chcesz wydać na głupoty. Lepiej porozmawiaj z mamą o swoich potrzebach, zamiast po cichu wynosić i sprzedawać rzeczy z domu

Gość ruda grażyna
pełnoletnia podobno jest. pisze ze ma 19 lat, ale co prawda to prawda, nie mozesz tego sprzedac jesli nie jst Twoje

Gość dlaczego nie prawa
? jesli to jej rzecz,jesli ją np dostała to ma prawo. heh

Gość ruda grażyna
ma prawo jesli to jej rzecz

wiesz ja kiedys mialam uczennice ktora za korepetycje z angielskiego u mnie placila pieniedzmi zarobionymi w weekend na promocjach... jezdzila 30 km w sob i nd zeby dorobic... ja nie wierze ze nie ma takiej pracy w malym miescie ktora nie dalaby ci zarobic na takie pierdoly mozesz isc do ciuchlandu- tam zawsze oglaszaja nowe dostawy ulotkami... i zawsze jest cos do roboty, pizzeria, bar... przeciez to sa dzidoskie prace gdzie z reguly placa grosze i takie cos nawet u mnie w mojej malenkiej miejscowosci mozna znalezc

Gość ruda grażyna
herbatko ale u niej NIE MA PRACY, tez mi sie nie chce wierzyc ale....