Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhuhuhuuuu

NIE MAM PIENIĘDZY DOSŁOWNIE NA NIC ...WEJDZCIE

Polecane posty

Gość uhuhuhuuuu
ale to nie jest mi potrzebne,,,,to mozna tylko nosić... Echhh

mam znajoma ktora wypelnia ankiety wiesz jak ci zaproponuja 4000 tys za tydzien to na pewno

Gość do rudej grażyny
jednak to prawda ze rude jest wredne.:classic_cool:

Gość uhuhuhuuuu
milunia a coś więcej?

Gość ruda grażyna
skonczysz to pojdziesz do roboty i sobie bedziesz zarabiac...niewiem co Cie tak goni z tym zarabianiem teraz?masz na podstawowe rzeczy to narazie tak zyj bedziesz pracowac to bedziesz miala kase

Gość uhuhuhuuuu
wlasnie nie mam nawet na podstawowe!!!! zero ! nic!:(

Gość ruda grażyna
przepraszam bardzo to nie masz sie czym umyc tak??niemasz co jesc??niemasz totalnie sie w co ubrac tak??

ja dokladnie nie wiem bo sie tym nie interesowalam ona tylko powiedziala ze dorabia sobie po pracy musisz wpisac w wyszukiwarke i poogladac rozsadne oferty

Gość anoil20
Podpytaj w jakichś lokalach czy nie potrzebują kelnerek na wesela .Zazwyczaj to jest praca w sobotę czyli jak dla Ciebie w sam raz mozesz zarobić od 100-200 zł na nocke nic trudnego ;)

Gość uhuhuhuuuu
w co ubrac sie nie mam niestety...mam tylko kilka ubrań ;/ A naprawdę chcialabym miec fajne ubrania itd...ładnie wyglądać. Ta jedna rzecz by mnie choc trochę podratowała...

Gość co do fajnych ubran
to nie problem - ja czesto chodze do lumpeksu i za gorsze można wyszperać naprawde fajne, często nowe ciuchy. na wszystko znajdzie sie sposób.:p

ruda grazyno w jakim swiecie ty zyjesz nie masz potrzeby dobrze wygladac a co to jest podstawa chleb z e smalcem i ciuchy z pck tak tez mozna zyc nie zamarzniesz zima i nie umrzesz zglodu

Gość ruda grażyna
matko, no ja wlasnie nie rozumiem jak piszesz ze niema nigdzie u Ciebie pracy. hostessa, opiekunka, pomoc w kuchni, kelnerka, roznosiciel gazet. przeciez nie mieszkasz na koncu swiata do cholery?!

uhuhuhuuuu nie ma zadnych hipermarketów. Skoro to taka wiocha, to dla kogo chcesz się tak malować i stroić? Dla bezrobotnych, bezzębnych meneli? Dla rolników? Dla biednych kolesi z odstającymi uszami, poczerniałymi zebami i w powyciąganych dresach. Po co nastolatce podkład? Powinna ci wystarczyć kredka za 3 złote i pomadka ochronna za 6 zł. I jeszcze krem za 7 zł. Dezodorant w sztyfcie 10 zł. Razem: 26 PLN. Jak sprzedasz butelki, których pewnie pełno w twoim miasteczku/wsi, to zarobisz te 26 zł.

Gość no wlasnie ruda
nie każdemu odpowiada wegetacja.:o

Gość do rudej grazyny
gdzie w malej miescinie potrzebna jest hostessa czy roznosiciel gazet? tam nawet ulotek sie nie rodaje. wiem bo sama pochodze z takiej dziury.

Gość uhuhuhuuuu
Dla siebie chcę ładnie wyglądac! Czy to źle? Dla swojego chłopaka również... Ja mam 19 lat ;/

Gość fakt ja mieszkam
kolo warszawy to sobie dorabiam na promocji. Mama tez mi od prawie roku nie daje mi złotówki. Tez nie mam lekko, ale jakos daje rade. Ty jak nie masz czegos takiego to zapytaj w zwyklym spozywczym czy na weekendy nie potrzebuja pomocy. NIE PSRZEDAWAJ RZECZY DO KOMISU! To jest kompletnie nie oplacalne i potem sie zaluje. Moja kolezanka sprzedala jakis pamiatkowy lancuszek i miala duze problemy w domu i do tego samej jej bylo wstyd.

Gość ruda grażyna
bez przesaday kochana, ja nie wierze poprosyu ze ktos nie moze pracy znalezc i sobie dorobic, ja sie na przyklad potrafie fajnie ubrac w lumpeksie. poza tym znam osoby w bardzo trudnej sytuacji zyciowej i maja na tyle duzo zyciowej zaradnosci w sobie ze potafia zyc normalnie majac bardzo malutko pieniedzy wiec nie wygaduj tu takich rzeczy. ja mam potrzeba dobrze wygladac ale jak nie mam za co to nie kupuje a nawet jak mam to mam wieksze priorytety niz dobre wygladanie

Gość anoil20
ranyyy ludzie o czym Wy tu piszecie ,a może koleżąnka chce krem za 30 zł a nie za 10 , czego Ty sobie nie kupisz za 10 zł np ?

Gość fakt ja mieszkam
co prawda to prawda ja jak nie starczalo mi na siuchy to je wałowalam jak nie mialam w co sie ubrac. Jednak to na krotka mete. Nie polecam w małym maisteczku nie łatwo by ci było :D

Gość fakt ja mieszkam
ja tez mam 19 :)

masz racje dlaczego masz byc gorsza od innych poszukaj sobie w internecie naprawde na kosmetyki i jakiegos ciuszka w miesiacu zarobisz bez szalenstw ale zawsze cos i nie wstydz sie pracowac raczej badz z tego dumna

anoil20 ranyyy ludzie o czym Wy tu piszecie ,a może koleżąnka chce krem za 30 zł a nie za 10 , czego Ty sobie nie kupisz za 10 zł np ? Ja uzywam Nivea Visage za 11,60 i uważam, ze szaleję. Kiedyś uzywałem do ochrony skóry kremu z 5.60 (duze opakowanie) i też był dobry. Nie jestem biedny i uważam, ze krem za 30 zł nie jest lepszy od tańszego i to zwykłe naciąganie naiwnych kobiet.

bo jak tak to masz szanse wyrwac sie z tej dziury do wiekszego miasta gdzie do pracy mile widziani sa studenci

Gość uhuhuhuuuu
Oczywiscie że chcę isc na studia:) A pracy się nie wstydzę,wręcz przeciwnie!

Gość uhuhuhuuuu
Staż już sobie załatwiłam,ale od czerwca dopiero.