Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25latkaaaaaaaaaaaaaaa

wstydze sie przyznac do dziewictwa..

Polecane posty

ze wzgledu na swoj wiek i tu nie chodzi tylko o facet ale o znajomych..jak siektos pyta lub zaczynaja sie rozmowy na ten temat to albo zbywam ich jakas glupia odp albo....wychodze :O

Gość hrhrher
ja mam 18 lat i też zaczynam sie wstydzic. ;/ nigdy nawet się nie całowalam.. tzn. chłopcy mnie całowali, a ja nie odwzajemniałam, bo "czekałam na tego Jedynego" ... a teraz jakoś hormony wzięły górę.. może czysta ciekawość jak to jest.. coraz częściej myślę o tym i chciałabym mieć z kimś bliskość fizyczną... masakra. : )

Gość hrhrher
że wszystkie koleżanki juz dawno mają to za sobą. ciągle o tym nawijają. nigdy się nie wypowiadam w tym temacie - nie mam przyjaciółek, bo nie mam z nimi o czym gadac! ;/ porażka. : )

ale ja mam 25lat!!!!!!!nie 18 to roznica wszyscy maja swoje rodziny dzieci sa w malzenstwie a ja co mam powiedziac jak gadaja o seksie? sorry ale ja jeszcze dziewica:O jakos dziwne..

Ech chcecie być tymi szanującymi sie a sie tego wstydzicie:O żenada

Gość remote control
Sorry, ale kto opowiada znajomym o tym czy jest dziewica/prawiczkiem czy nie?:o Takie rzeczy mowi sie przyjaciolce, siostrze, ale nie znajomym:O

O sex-ie zawsze możesz pogadać bez względy na to czy jesteś czy nie dziewicą przecież nie pisze ci na czole ze jesteś dziewicą

Gość dziwne jakos wsrod moich
znajomych nikt nie pyta o te sprawy.

jak ktoś ma tylko taki cel w życiu - to o nim opowiada

Jedyne czego powinnaś się wstydzić autorko to to,że się właśnie tego wstydzisz. PARANOJA :O

Gość hrhrher
ale wszyscy gadają o swoich doświadczeniach seksualnych. ja takowych nie posiadam. ; ) o seksie ogólnie mogę powiedzieć to, co wszyscy wiedzą.. więc po co mówić?

nie ma się czego wstydzić.Do czego tu się śpieszyć???Znajdziesz tego jednego to bedziesz wiedziała ze było ewarto poczekać.A znajomi???Widocznie maja jeden celk w zyciu jak ktoś wczesniej napisał...żenujące.

Gość dzej zi
W jakim ty towarzystwie przebywasz, ze ludzie opowiadaja w gronie znajomych o swoim zyciu seksualnym?:O

w sumie mozna sie czuc niejako wyalienowanym z towarzystwa jesli wszyscy od dawna maja to za soba a ktos w tym wieku nie ja tam Ci sie jednak nie dziwie, ale to jest twoja intymna sprawa i nie musisz sie z nia nikim dzielic, unikaj takich dyskusji i tyle:)

Gość nauczona doświdczeniem
Czego się wstydzisz powinnaś być zadowolona z tego . Facet z którym bedziesz na stałe napewno to doceni . Może twoje znajome żałują że mają sex za sobą . Słuchaj sypiać z facetami to nie problem tylko jak póznij ty sie bedziesz czuła gdy spokasz tego kogos wyjątkowego.

Gość facet wykatkowy
wstydzisz sie? czego???? ze szanujesz swoje ciało? i nie idziesz do łóżka z pierwszym lepszym???? nie dziewictwo jest twoim problemem tylko podejscie do tego

też się dziwię czegoś tu się można wstydzić?? Poza tym o czym tak żarliwie moga Ci znajomi opowiadać? Sorry, ale ja uważam seks za sprawę intymną i na tyle prywatna, żeby nie tworzyć z tego głównego wątku podczas byle spotkania "klasowego". Po prostu nie. To, że ktoś inny nie ma oporów, żeby o tym kłapać tak samo Ty możesz uważać Twoje sprawy w tej dziedzinie za prywatne i nie musisz czuć potrzeby ich uzewnętrzniania. Proste jak drut. A jak się ktoś taki znajdzie, kto zapyta wprost A JAK TO JEST U CIEBIE powiedz pół-żartem, że nie masz aż takiego doświadczenia jak pozostał ekoleżanki i Twoja historia nie jest aż tka ciekawa. I tyle, urwij temat. Nie wiem czego tu się wstydzić.