Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizka911

nie moge wytrzymac do orgazmu

Polecane posty

Gość elizka911

gdy juz jestem juz blisko zaczynam krzyczec, zaciskac mocno rece na nim lub poprostu tak mocno zaciskam piesci ze wpijac se pazokcie , miotam sie krzycze ...a on niestety nie jest tak silny by mnie ujazmic. ogolnie mam bardzo wrazliwe cialo na dotyk, ale gdy juz prawie prawie.....to, to jest za silne i nie moge sie opanowac by sie nie wyrywac ...taki mam odruch , czy to normalne?

Gość ktos tam seeee
sliny chlop ci potrzebny

Gość yop
Kobieto Zawsze O Czymś Takim Marzyłem :)) To Jest Super A Jak Typ Nie Wytrzymuje to nie wie co traci... mnie to podnieca :))

Gość stephen sweet
mnie moja gryzie ...przewalone

Gość a ja tam
wbijam paznokcie w plecy i raz tesciowa sie pytala mojego czemu sie tak ostro bzykamy, ze az ma plecy podrapane :P siara

Gość elizka911
boje się bo mój ratlerek może nie przeżyć następnego seksu:(

Gość yop
to dawaj do mnie ;d

Gość elizka911
o widze ze niektorym faceta sie to podoba :) ktory nie okielzna? ... nie no zartoje mam swojego o delikatnej budowie ale przecie go nieprzekresle z tego powodu

Gość bardzo inteligentny
jesteś fizycznie silniejsza od swojego faceta? to dopiero siara :P

Gość elizka911
kretyn... poprostu gdy jest mi dobrze to trudno mnie okielznac,przecietny facet moze nie dac rady dokonczyc sprawy xD

Gość bardzo inteligentny
to nie powod zeby swojego chuderlawego "faceta" nazywać kretynem - nie popadaj w skrajności !!!

Gość elizka911
bardzo inteligentny ..ten kretyn byl do ciebie xD

Gość bardzo inteligentny
a to Ci niespodzianka, nie wpadłbym na to ;) dzięki że mnie poinformowałaś ;) xD

Gość garela
ja tam kiedyś miałam faceta który z kolei reagował w ten sposób i muszę przyznać, że okropnie mi sie to podobało. Tęsknie za tym...cóż...

Gość bardzo inteligentny
i nie przejmuj się że masz takiego niedołęgę w łóżku pozdro i wyślij go może na siłownie ;)

Gość elizka911
myslisz ze to niedolega...hm w sumie mgol by by byc troche silniejszy aale rozni sa ludzie, czulam ze problemem jestem ja a nie on choc uswiadamiacie mi ze on nim jest

Elizka911, tak, to normalne. Jeżeli już nie możesz wytrzymać, to lepiej że przerwiesz zabawę niż gdyby miało ci stanąć serce.

no przecie ze nie ty :) wielu marzy o takich a jak jest słabeusz, to niech zapycha na siłkę, albo choc w domu cwiczy :o

Gość mam ochote
Elizka911...to normalne odruchy...trzeba tylko zeby facet cię trochę przytrzymał i dograł do końca...

Gość garela
twój facet nie jest problemem. Poprostu na inne sposoby odczuwacie orgazm. Malo która kobieta reaguje w taki sposób. Jest to fajne i do czasu kiedy pasuje to twojemu chłopakowi nie ma powodu do zmartwień. To, że nie jest największego wzrostu czy też wagi nie powinno go zdyskwalifikować. Jeśli on Ci się podoba, a jemu nie przeszkadza Twoje zachowanie to w czym problem. Nie szukajmy dziury w całym. O!

Gość mam ochote
ejj...dziewczyny..jak to zaden...to normalne...wiele z was tak reaguje... gg8919267

Gość mam ochote
????

Gość mam ochote
Garela, czemu gadasz takie bzdury,przeciez ona z tego powodu nie dochodzi...no i to jest problem...

Jeżeli Elizka911 koniecznie nie chce przerwać, a jej facet nie ma siły jej utrzymać, to widzę tylko jedną opcję - powinna poprosić swojego faceta aby przywiązał ją do łóżka.

Gość elizka911
ta niech mnie skuje ...i zaknebluje bo bym sie wyladowywala ustami. tak byc zawsze nie moze ale chyba sie bedziemy musieli tak zabawic..

Gość yop
ja Ci pomogę :D i to z wieeelką przyjemnością :))

Gość elizka911
ej dzieki ja nie wyje ;P raczej jecze bardzo glosno,noo choc czasem wydaje dzwieki jaby mi ktos zywcem konczyny odcinal...ale naprawde nadtym sie nie da zapanowac