Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdedwqedqewdw

NOWORODEK

Polecane posty

Gość tu masz fajnego
jest okropna, zmroziło mnie :o dziecko wygląda jak zdeformowane, dotknięte jakąś chorobą genetyczną :O

Gość tatutatam
przerażająca :O

Gość dadffwe
Makabra, ohyda...nie mam słów :O

Gość kiki322
okropne i to 200zł kosztuje,

Gość ooo łleeee
jaka twarz :o

ciarki mnie przechodzą jak słyszę o tych 'rebornach' :O był taki program kiedyś w tv jak babki normalnie traktują je jak dzieci :O zboczony czy co

Gość dadffwe
To chore w ogóle mieć taką lalkę. Chyba jak kobieta straci dziecko i trochę jej się w głowie pomiesza z nieszczęścia, to kupuje taką lalkę i udaje że to jej zmarły potomek. :O

kurcze, wczoraj oglądałam jeden z odcinków \"sztuczne dziecko\" i tam babki te lalki wożą w wózkach jak prawdziwe, do samochodu wpionają w fotelik, a nawet jak przesyłka z \"dzieckiem\" ma przyjść to mówią że poród już w krótce!!! PORÓD ??!! Jedna kobieta kazała sobie zrobić \"dziecko\"- lalkę znaczy na wzór swojego wnuka! I rzeczywiście ta artystka zrobiła jej lalkę wg zdięcia żywego, prawdziwego chłopca, niedobrze mi się zrobiło, to jakieś dziwaczne i zboczone jest. Sama nie wiem ale zamiast lalkarki tym babkom psychiatra by się przydał!

tak matka zabrała tego chłopca od dziadków do Australii. Wtedy kochająca babcia postanowiła w zamiam za to zrobić sobie lalę na wzór wnuka. Ci Anglicy i Amerykanie mają coś nie tak z głową. Tu by taką jedną z drugą wyśmiali, a tam jeżdżą i pokazują sobie nowe "dzieci".

Gość TARTA bula
Słodziak ale twarz troche .... ale słodki

Wytłumaczcie mi, PO CO to komu? To dziecko płacze, sika czy coś w tym stylu? :o bo nie rozumiem.. ludzie robili mechaniczne pieski, które zachowywały się prawdziwe po to, by np. osoba uczulona mogła takie \"stworzenie\" mieć, no ale LALKĘ? O_O za prawie 2 tys zł? :o O co biega?

Gość telewidz098
fajna zabaweczka na prezent dla dziecka. tylko przewaznie ktos kto ma kase kupi taka lalke .

Gość nie jestem małolatą
naprawdę myślicie że może to być prezent dla dziecka? Te lalki za 2000 prawie są tak drogie bo naprawdę wyglądają jak niemowlaki w dotyku również je przypominają, ale nie siusiają nie płaczą i nic z tych rzeczy, to jakiś wymysł chorych anglojęzycznych bab.