Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadadadasdsd

moja dziewczyna a byly.

Polecane posty

Gość dadadadasdsd

Wiec kupilem samochod jej i dopiero za tydzien mechanik ma porobic oleje itd. ona sie uparla ze pojedzie do bylego (jest mechanikiem i jej na miejscu zrobi). i czy odpuscic i niech sobie jedzie czy nie pozwolic na to? troche mnie to denerwuje bo przeciez pewnie kawka bedzie bo jak bedzie czekala na auto to on napewno pogada itd. jestem o to zazdrosny. co mam zrobic z tym?

Gość haslodostepu
zabierz jej samochod i kup rower:Dalbo wrotki:P

Gość dadadadasdsd
przesadzam czy nie?

Gość dadadadasdsd
wiem ze glupie zachowanie, ale byly to byly, wiec ja jakos tam za komfortowo sie nei czuje. Ale jesli uwazacie ze to ok to niech sobie jedzie, myslalem ze takie sytuacje najlepiej unikac

Gość dadadadasdsd
a wy nie czuli byscie sie mało komfortowo?

Gość Marika_PN
mi sie wydaje ze glupia sytuacja i niech tam nie jedzie

Gość dadadadasdsd
najlepsze ze ona uwaza ze jestem ladnie pieprzniety ze nie zgadzam sie na to, no wiem ze pewnie przesadzam, ale hm... taka dziwna sytuacja, a po co taka sytuacje robic? a jak jej to wytlumaczyc by zrozumiala o co mi chodzi? jak jej przemowic ze takie sytuacje sa nei za mile?

Gość iceman28
to juz wiesz ze auta sie kobicie nie kupuje :D

Gość joozio
najpierw on zmieni jej olej, pozniej ona mu. zartuje, to ty powinienes wyczuc czy ja poscic do bylego czy nie. a tak pozatym - kupiles dziewcznie samochod? za duzo kasy masz?

Gość dadadadasdsd
powaznie... ja uwazam ze jest to nie za bardzo, ona uwaza ze wszystko jest ok, ze ja ograniczam i jestem chory... :( najgorsze ze dla niej to jak najbardziej naturalne... sluchajcie a jak jej to wyjasnic? moze jest sposob zeby zrozumiala...?

Gość dadadadasdsd
kupilismy ze wspolnych pieniedzy. no wiem ufam jej itd. , ale chodzi mi o sytuacje sama, no glupio chyba co, wiem ze mniej ja skasuje, zrobi napewno dobrze, ale kurde bez przesady... co ona liczy ze bedzie taniej??? nic sie nie robi bezinteresownie, zreszta to tez jego praca...

Gość dadadadasdsd
jak jej to wyjasnic? bo nie umiem jej przepowiedziec no i czy to jest normalne, bo moze ja naprawde przesadzam?

Gość dadadadasdsd
ona tlumaczy ze kazdy z jej rodziny jezdzi do niego. na poczatku naszego zwiazku pojechala z czyms tam, ale bylem zly! bardzo zly, bo wiadomo poczatek, kazdy sie stara a tutaj cos takiego. oczywiscie stwierdzila ze jestem glupi...

Gość joozio
powiedz, ze z nia pojedziesz do tego "znajomego" mechanika. a jaki ma kontakt z bylm? rozmawia z nim? spotyka sie czasem?

Gość nie nerwujsja...
dziewczyna chce zaimponować byłemu - patrz były, tak mnie teraźniejszy kocha że samochód mi kupił ;)

Gość dadadadasdsd
noo kurde na powaznie pisze:( wiesz co gdybym sie nie oburzal to pewnie by on do niej do pracy przychodzil na kawe, zreszta na poczatku tak bylo. on strasznie za nia byl, ona go osrala i ja jestem po nim. dla niej to normalne tak jak sie zachowuje tzn. ze jechac cos zalatwic , zadzwonic itd. na swita dzwonia z zyczeniami, na imieniny mu dzwoni... naszczescie niby nie odwiedzal jej dawno

Gość joozio
jesl chodzi tylko o to ze chce sie pokazac bylemu, to oznacza ze dziewczyny sa naprawde glupie. przeciez podwaza w ten sposob twoj honor. pokazuje, ze bez blego sobie nie poradzi, i ze ty tk prostej rzeczy nie potrafisz

Gość dadadadasdsd
noo kurde na powaznie pisze:( wiesz co gdybym sie nie oburzal to pewnie by on do niej do pracy przychodzil na kawe, zreszta na poczatku tak bylo. on strasznie za nia byl, ona go osrala i ja jestem po nim. dla niej to normalne tak jak sie zachowuje tzn. ze jechac cos zalatwic , zadzwonic itd. na swita dzwonia z zyczeniami, na imieniny mu dzwoni... naszczescie niby nie odwiedzal jej dawno

Gość dadadadasdsd
i widzicie sa dwie strony medalu. Ciesze sie ze w pewnym stopniu mam racje, ale co z tego jak ona tego nie rozumie i tutaj zreszta kobietasobietaka tez uwaza ze ograniczam... wiec co mam zrobic???? jak mam racje jak jej to wytlumaczyc, jak sie myle, zacisne zeby... ale boje sie ze pozneij bedzie roznie... tzn. nic nie zrobia ale to pozniej na kawke, to pozniej cos itd.

Gość joozio
czyli jestescie mlodzi jeszcze, a ona woli dwoch miec zeby jej sie nie nudzilo. jednego swojego, drugiego ktory za nia lata. jak to spiewal pewien gostek: uwazaj na niego dziewczyny kolego..

Gość dadadadasdsd
no dobrze, wiec co mam zrobic??? tylko mi o to chodzi jak sie zachowac? ona wiem ze mnie kocha, jest za mna, ale niestety jej relacje i styl bycia taki jest, moze ona nie zdaje sobie sprawy, jednak wiem ze jak jej to mowie ona sie tez wkurza ze ja ograniczam...

Gość dadadadasdsd
po 25 lat mamy, jestesmy rok w zwiazku