Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c7c7ccc7

DO DZIEWCZYN KTÓRE TRZYMAJĄ SIE Z CHLOPAKAMI I MAJĄ DUZO KUMPLI

Polecane posty

Gość c7c7ccc7

nie potrafię gadać z chłopakami jak z dobrymi kumplami, o czym wy z nimi gadacie.? jak się trzeba zachwywać.?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja to w sumie mam wiecej kumpli niz kumpelek;) poprtsu lubie ich wygłupy ich smieszne teksty . są ciekawsi niz dziewczyny;p tzn pod względem humoru napewno;)))

Gość o sexie
tylko.

Gość dziewczyna ktra tez
lubi chłopcóe!! Są ciekawsi, milsi, zabawniejsi, nie śmieją się z ciebie gdy np fryzura ci się zniszczy od wiatru.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
noo w suie to tez hehe faceci to prosci mezsczyzni hehe im wszystko kojarzy sie z jednym hehe lubia jak laska jest wyuzowana wygadana no i prze dewszystkim nie ocenia ich po wyglądzie a po charakterze ;))

Kumple Ci nie obsmarują tyłka i nie będą zazdrościć nowej kiecki. Ba, skomplementują Cię :D Ja ze swoimi gadam o wszystkim. Nie obrażam się o byle co. Żartują z nimi, nawet na swój temat. Zachowuję dystans. Gadam z nimi o muzyce, samochodach, a nawet dziewczynach. To zależy od charakteru. Ja mam charakter i temperament nerwowy, wybuchowy, czasami czuję, że powinnam urodzić się facetem ;) To też zależy od hmm.. towarzystwa. Ja od małego za towarzystwo miałam sąsiada. Wspólne zabawy samochodzikami, łażenie po lesie, zabawy w zbójników. I weszło mi w krew :D z dziewczynami to tylko wykłócać się umiem :classic_cool: Całe dzieciństwo spędzone w towarzystwie chłopaków może nieźle wpłynąć na psychikę :D

Gość dziewczyna ktra tez
No włąsnie tez to zauważyłam. Zwracają owszem uwagę na wygląd ale więcej patrzą na charakter. Owszem lubią pogadac o ładnych laskach i puszczas teksty typu ale ona ma cycki ale i tak bardziej są uprzejmi dla takich miłych i spokojnych dziewczyn.

mnie glownie traktuja jako pomoc w rozumieniu kobiet i rozwiazywaniu problemow milosnych bo przeciez ja jestem kobieta wiec rozumie kobiece zachowania;) mam tylko 1 przyjaciólke