Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość INEZ112

MARZENIE CHOREJ KLAUDII

Polecane posty

Gość INEZ112

MOZE KTOS Z INTERNAUTOW POSIADA ZBEDNEGO LAPTOPA TO MARZENIE MOJEJ CHOREJ NA PADACZKE I PORAZENIE MOZGOE CORKI MNIE NIE STAC NA SPELNIENIE TEGO MARZENIA BLAGAM POMOZCIE WIEM ZE TO KOSZTOWNY PREZENT ALE TOJEDYNNY KONTAKT TEGO CHOREGO DZIECKA ZE SWIATEM CHOROBE KLAUDII UDOKUMENTUJE BO WIEM ZE CZASAMI LUDZIE PISZA NIE PRAWDE POMOZCIE PROSZE A NAWET BLAGAM

Gość a ja chcę tamagoczi.
dajcie mi!

Gość ada1lll
na raty mozna wziąc w media markt na 20 rat nie oprocentowanych. po 100zł miesięcznie cie nie stac na wydatek??

Gość A JA CHCE 300 TYS DLA CHOREJ

Gość 78787878y
A próbowałaś w fundacjach?

Gość telewidz098
ja chce ps3 .kto mi kupi tez jestem chory

Gość A stacjonarny komputer
to nie łaska?

Gość a ja chcę tamagoczi.
przecież laptop wcale niej jest potrzebny do życia, więc nie mów, że to jedyny kontakt ze światem... komp stacjonarny jest o wiele tańszy, na taki wydayek chyba sobie możesz pozwolic? ja zawsze chciałam dostac kucyka pony i nikt mi nie dał :o

Wiesz, kto chce prosić ludzi o jakieś rzeczy dla chorego dziecka - bo przeciez my nie wiemy, czy jestes uczciwa - zakłada konto dla dziecka na stronie fundacji, wtedy mam pewnośc, że daję własciwej osobie :o :o Bo ja ci nie ufam :o Podała adres email i szuka durniów! :o

Gość INEZ112
NIE MA JUZ CHETNYCH JAK PODALAM ADRES DZIECKA

UWAGA!!TA KOBIETA TO ZWYKŁA OSZUSTKA NACIAGA TYLKO NAIWNYCH WYSTARCZY PRZEJŻEC STRONY W INTERNECIE.KOBIETO DARUJ SOBIE.SZKODA MI TYLKO TYCH RODZICÓW I DZIECI KTÓRE NAPRAWDE POTRZEBUJĄ POMOCY A WŁASNIE PRZEZ TAKICH JAK TA OSZUSTKA TRACĄ CORAZ BARDZIEJ SZANSE NA POMOC INNYCH

Gość kladka...
a skad ta inez sie tu wziela??

Gość .1.2.ania
Nie słuchajcie jej.to jest zwykła oszustka która nie ma wstydu. Zarabia na życie udając że potrzebuje coś dla dziecka.już sobie wyobrażam ile naiwnych dało już sie nabrać. To powinno być karalne!

komp stacjonarny jest o wiele tańszy, na taki wydayek chyba sobie możesz pozwolic? Jeśli dziecko byłoby niesprawne ruchowo to mogłoby mu byc np. cięzko siedzieć...