Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinkka

zostawił inną dla mnie

Polecane posty

Gość karinkka

spotykał sie ze mna znając jeszcze ją..ale bardzo szybkoz nią zerwał.Poczym zarzucił jej że to jej wina nic o mnie nie mówił wmawiał jej poczucie winy.i bardzo brzydko sie z nią rozstał.kocham go ale boję się że skoro tak potrktował ją to tak potraktuje kiedys mnieMógł powiedziec że poznał kogos a nie mówić jej że jest beznadziejna że to jej wina...skoro to nie była jej wina:O

Gość hehehehe ten typ tak ma
patrz jak traktuje innych bo tak samo możesz być Ty potraktowana)

Na razie się ciesz ze zostawił inna dla ciebie i staraj się aby ciebie nie zostawił :)

Gość Rozmarynka...
Beznadziejny facet. A rozmawialas z nim o tym?

A z skad to wszystko wiesz? Widzialas, powiedzial Ci, znalas ja? Bo mi jakos to sie nie zgadza. Ale jesli cos w tym jest to zrob dobry uczynek i uswiadom dziewczyne. Moze sie takie cos obrocic dobrze lub zle przciwko Tobie. Zle jak chlopak wezmie to na honor a dobrze jesli poprzez Twoja \"otwarta\" postawe bedzie sie bal zrobic podobnie Tobie. Jak zwykle wybor nalezy do Ciebie a ja troche wybieglem myslami w przyszlosc.

Gość karinkka
ta laska była ładna miała powodzenie zostawiła dla niego innego faceta..kochała go...Rozmawiamy mówi że ma jej dosyć bo wydzwania do niego..ale wiem że jak długo sie nie odzywa to on sam dzwoni!!!niby zapytać co tam słychać ale tak naprawde to chyba poznącać się opowiada jej naprzykłąd gdzie ze mną wyjeżdża i jak się dobrze bawił:Obo wkońcu się przyznał że ma kogoś ale powiedział że poznał mnie po rozstaniuz nią a nie że ją zostawił dlatego

Gość karinkka
rozmaiwałam z koleżanką która jest przyjaciółką tej jego byłej

Gość jejku jaki
palant ja bym sie też obawiała:O

Gość karinkka
ma 30 lat poznał ją na portalu randkowym i w trakcie trwania ich znajomości aktywował konto poznając mnie.Dziłą na tym portalu już ponad 4 lata z przerwami.Majakiś magnetyzm w sobie ale obawiiam sie że szybko się znudzi i zacznie dostrzegac moje wady aja...sie orzywiązuje bardzo

Gość karinkka
niby twierdzi że szuka żony że chcie sie ustatkować ale...ma za sobą wiele zwiazków krótkich wiec..dziwne to wszytsko

Gość karinkka
cooooooooo?nie chodzimy do tej samej klasy.Przyjaciólkę jego byłej znam przez czysty przypadek

Czyli czego sie spodziewasz po swoim zwiazku? Po sobie, po swoim chłopaku? Moze okresl piorytety i staraj sie je konsekwnetnie zrealizowac. To moja rada.

ciebie tez na bank kiedyś zostawi! pomyśl trochę facet miał mnóstwo pięknych kobiet i dużo związków za sobą - to już k**wa coś o tym pacanie świadczy zenada.pl