Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy fenicjanin

W jakim celu kobiety stroją fochy do mężczyzn ? Chcą tym coś osiągnąć ?

Polecane posty

Gość pierwszy fenicjanin

Nie raz spotkałem się z taką sytuacją, że jak coś było nie po myśli dziewczyny był foch a jak on nie działał to były teksty że zawiodłam sie na Tobie, nie spodziewałam się tego itd itp. Po co to robicie ? Przecież to dziecinne :-o Myślicie, że za pomocą focha możecie manipulować facetami ? Jak tak to żal mi was :o

Gość pierwszy fenicjanin
Tylko ostatnia ciota reaguje na kobiece fochy:-o Chcecie miec faceta co nie ma wlasnego zdania ? brawo...

mój nigdy nie reaguje na moje fochy tylko czeka aż się "otrząsnę"

a jak już się otrząsnę to przeważnie dochodzę do wniosku że nie było powodu do focha :D ale taka nasza natura, że jak hormony nam biją to nie ma opcji żeby nie fochnąć :D :D

Chcemy mieć posłusznych facetów. Foch to jeden ze środków do tego celu.

Gość no dobra...
Myślicie, że za pomocą focha możecie manipulować facetami ? nie myslimy, my wiemy:P

niestety, prawda jest taka, że wielu facetów daje sobą manipulować własnie z powodu babskich fochów. Z tym że często się myli "foch" z pretensjami, które są zasadne. Wielu facetów uczepiło się tego słowa i bez względu na to, co zrobią, w czym zawinią, każdą negatywną reakcję kobiety traktują jako "foch". Nic bardziej błędnego. "Foch" to oczywiście manipulacja oraz zwykłe rozkapryszenie kobiety, ale w żadnym wypadku kobieta nie powinna z uśmiachem na ustach przyjmowac każdej gafy mężczyzny - adekwatna reakcja jest niezbędna i kropka. I nikt mi nie wciśnie, że fochem jest coś, co ja wiem, że nim ewidentnie nie jest :D no, to tyle :D

Aj tam guzik wiemy, mimo że mężczyźni to dość proste stworzenia, posiadają zdolność uczenia się, i odpowiednio przeprowadzone warunkowanie działa w większości przypadków :P

Gość złośniczka
A ja lubię czasem focha strzelić. Mój chłopak twierdzi, że śmiesznie się focham robiąc minę sfoszonej:D^^

Które wynikają głównie z tego, że laska coś tam kręci, boi się, pyta na kafe 'jak mu zasugerować, że mnie tym rani' i inne takie pitupitu, zamiast go porządnie opierdolić. Dobre metody wychowawcze to takie, w których efekt jest jasny: albo facet zmienia zachowanie, albo odchodzi bo nie wyrabia nerwowo z taką kłótliwą zołzą :D

imoen, uważasz, że jak kobieta jest konkretna i slusznie opierdoli (jak to ująłeś) faceta, bo coś zrypał, to już świacdzy o tym, że jest kłótliwą zołzą? A może jest po prostu konkretną babką, która tez nie pozwili sobie w kasze dmuchać???

czasem (choć oczywiście nie zawsze) konkretne zrypanie kogoś jest jedyną słuszną metodą :) Niestety, wszystko ma swoje granice i po ich przekroczeniu, trzeba się z tym liczyć :)

Które wynikają głównie z tego, że laska coś tam kręci, boi się, pyta na kafe 'jak mu zasugerować, że mnie tym rani' i inne takie pitupitu, zamiast go porządnie opie**olić. Dobre metody wychowawcze to takie, w których efekt jest jasny: albo facet zmienia zachowanie, albo odchodzi bo nie wyrabia nerwowo z taką kłótliwą zołzą tak tak, naturalnie, to chyba jasne, ze pyta bo przeciez doskonale zna te "proste stworzenia" i mechanizmy, ktore decyduja o ich zachowaniu ;-) tak, tylko upewnia sie w swojej wrecz nieograniczonej wiedzy u innych dysponujacych podobnie nieograniczona wiedza ;-)

Jasne że nie, przecież wspieram taką postawę. Z tym, że czasem postawienie sprawy jasno, a nie mamrotanie - 'jejku, misiaczku, nie pij tyle i nie pierz mnie po ryju, dziewczynki na kafe pisały, ze to nieładnie' (znów, jak z 'kłótliwą zołzą' wyolbrzymiam) może spowodować, że facet się... wykruszy. :) Moim zdaniem tym lepiej dla pary, niech te będące przyczyną rozwodów "różnice charakterów nie do pogodzenia" czy jak to idzie, wychodzą wcześniej.

zawsze szczery, nie odpowiadam za wszystkie kobiety, i ich głupotę, w szczególności kafeteriuszek. Ale zwykle cierpią i rozpaczają właśnie przez jakieś doszukiwanie się trzeciego dna, wiarę w to, że on się zmieni pod wpływem jej dobroci czy inne tego typu. Jakoś nie spotkałam się na kafe z lamentem kobiety, która żałuje że jasno wyraża swoje oczekiwania i domaga się ich spełnienia.

ke? - tamto było do Klaudki aaa to przepraszam, masz racje do niej tak trzeba, duzo slow a malo tresci, wtedy czuje sie jak ryba w wodzie ;-)

zawsze szczery, i co jeszcze??? znowy szukasz na siłę pretekstu, zeby wejść ze mna w polemikę i w konflikt?? nieee, ty mnie nie uwielbiasz, Ty mnie już chyba troszkę kochasz :P