Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy fenicjanin

W jakim celu kobiety stroją fochy do mężczyzn ? Chcą tym coś osiągnąć ?

Polecane posty

klaudka, odwiedz tamten topik i znajdziesz opinie osoby, ktorej post komentowalem, a nuz tym razem zrozumiesz o co chodzi :-) jesli nie, to zapytaj idiotki slodkiej, moze wspolnie dojdziecie do jakichs wnioskow ;-)

szcery, już to skomentowałam - tak, dokładnie to zrobiłam i to celowo, a dlaczego, wyjasniłam :) sam się orientuj, bo To Ty masz braki, a nie ja lub słodka :P

hmmm...w zasadzie to widac tu zywy przyklad proby manipulacji ;-) idealny temat :-) zrobilem to wczesniej, moge to zrobic po raz kolejny, ktos musi odpuscic w takiej sytuacji i nie mam z tym problemu :-) powodzenia klaudka, zwlaszcza w tej no praktyce psychologa :-)

Szczery może nie ma problemu z zakończeniem polemiki, ale z rozumieniem słowa pisanego i skupieniem się na temacie zamiast czepiać słówek - na pewno. Jeśli Klaudka widzi w tym drugie dno i o tym napisała, to ma do tego prawo, w końcu autorka zapytała: "co o tym myślicie?". Zresztą, mogłaby się odnieść już do tego, co zostało napisane...

szkoda że rozmowa tak szybko zeszła z tematu... a polemiki lepiej rozwiązywać poza danym topikiem... a co do - zawsze szczery - ciekawisz mnie bo bardzo często zgadzam się z tym co piszesz

dziekuje anah i tak, masz racje, nie powinienem byl tutaj roztrzasac sprawy klaudki ani robic takiej pozbawionej innego niz zabawa sensu prywatki sprawa fochow jednakze zostala dosc dokladnie opisana przez fochowe specjalistki :-)

foch = dziecinada - dobre dla niedojrzalych panienek i szczających w gacie chłopaczków :P

_Kwiatek - jedno zdanie będące strzałem w "10" i całą wypowiedzią na temat... :) zgadzam się z Tobą

"dziekuje anah i tak, masz racje, nie powinienem byl tutaj roztrzasac sprawy klaudki" dokładnie opanuj sie trochę, chłopie, bo az nie wypada :P :D

anah - oczywiscie jak dziewczyna widzi ze chlopak jest w niej nieźle zabujany to fochem moze duzo osiągnąć a on jeszcze bedzie sie cieszyl ze dziewojke uszczesliwia ale to inna para kaloszy... tutaj przemowic chlopakowi do rozsadku jest niełatwo ;P

zawsze szczery - no ;) generalnie foch to jedno z narzedzi zdobywania władzy nad facetem...

Foch służy kobiecie do próby manipulacji facetem, nadużywany prowadzi do absolutnego znieczulenia faceta:P Reasumując dziecinada która tylko może zaszkodzić fochającej

_Kwiatek - właśnie... łapanie kogoś na "fochy" może i działa gdy jest to początek związku smarkaczy ktorzy swiata poza sobą nie widzą i wszystko zrobią dla ukochanej/nego ale to nie jest "dochodzenie swego" na dłuższą metę... to moje skromne zdanie w temacie...

czy odmiana focha jest upewnienie sie, ze moje zawsze jest na wierzchu i moje zdanie jest zdaniem ostatnim? racja... a co do focha... to panowie też go stosują... więc prosze nie atakowac tu wyłacznie nas kobietek... :p

anah - jak facet daje sie omotac to i na dłuższą metę sie to bedzie toczyło... dopóki ktoś mu oczu nie otworzy :P drugie narzedzie zdobywania władzy nad facetem i najbardziej działające to seksapil ;P

faceci maja bardziej praktyczne metody: limit na karcie metoda na tabletke od bolu glowy ale jak mowilem to ciagla walka o wladze ;-)

to bardziej do mnie przemawia seksapil... bo ja nie wytrzymałabym z facetem ktory z wszystkim mi przytakuje... nikt nie musiałby mu otwierac oczu... sama otworzyłabym mu drzwi facet musi mieć swoje zdanie...

narzedzie zdobywania władzy nad facetem i najbardziej działające to seksapil nie chciales czasem powiedziec kupczenie seksem? ;-)

"łapanie kogoś na "fochy" może i działa gdy jest to początek związku smarkaczy ktorzy swiata poza sobą nie widzą i wszystko zrobią dla ukochanej/nego" piękne dziewczyny mogace miec prawie kazdego czasem testuja czy facetem daje sie krecic zeby robil tak jak ona chce ;)

"narzedzie zdobywania władzy nad facetem i najbardziej działające to seksapil nie chciales czasem powiedziec kupczenie seksem?" czyż mężczyzna nie daje miłości za seks a kobieta seksu za miłość? ;) dobra znikam bo w filozofowannie wchodzimy ;P

piękne dziewczyny mogace miec prawie kazdego czasem testuja czy facetem daje sie krecic zeby robil tak jak ona chce prawda jest taka, ze umiejetnosc i pragnienie doskonalenia tej umiejetnosci pojawia sie juz okolo 6 m-ca zycia czlowieka wraz z pierwszym skojarzonym pojawieniem sie rodzica na glosny sygnal dzwiekowy wydawany ustami niemowlaka (niezaleznie od plci z tego co wiem) :-)

czyż mężczyzna nie daje miłości za seks a kobieta seksu za miłość? no jasne, ze tak panie pachnacy, to znana i ceniona przez obie strony traknsakcja wiazana ;-)

Sami-chorobsko mnie złożyło ostatnio - drugi tydzien na zwolnieniu jestem :o "no jasne, ze tak panie pachnacy" to jak do Pana Szanownego mam sie zwracac skoro zmiana nicków występuje?

to jak do Pana Szanownego mam sie zwracac skoro zmiana nicków występuje? a zwracaj sie jak chcesz panie pachnacy, byle bez fochow ;-)

Ja tydzień chorowałam ,ale jutro juz do nowej pracy sie wybieram;) 3maj sie Kwiatek👄 pa