Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rompla...26

zrobiłam z siebie mega idiotkę

Polecane posty

Gość rompla...26

poznałam świetnego faceta, wymieniliśmy się numerami tel i gg Parę dni temu z koleżanką wpadłyśmy na (wiem że głupi) pomysł, wpisać się do katalogu publicznego jako faceci i zobaczyć w jaki sposób zagadują do nas dziewczyny ... to miało być tylko na 1 dzien ale zapomnialam te dane usunąć no i ten facet zagadał do mnie i zapytał dlaczego w katalogu jestem jako Bartosz lat 26 a ja głupia, zamiast jakoś zażartować, zaczęłam się gęsto tłumaczyć że robiłam badania :O :O żeby sprawdzić jak kobiety rozmawiają z obcymi facetami. Im bardziej się tłumaczyłam.... to on coraz wolniej i rzadziej odpisywał. Pewnie pomyślał że jaja sobie z niego robię, albo że mam męża i to jego nr gg, albo cholera wie co... A potem napisał że musi już iść i zamilkł. Ale ja głupia jestem :O

Gość rompla...26
no kurcze, poznaliśmy się na zywo, więc chyba widzial że nie jestem facetem :P ale pewnie pomyślał że jestem stuknięta albo że mam męża :O skoro mój nr gg to jakiś Bartosz lat 26 :O Najgorsze jest to że tak długo i powaznie się tłumaczyłam

Gość jesu ale idiotka hahaha
mega durna blachara...............co za cipy sa na tym swiecie

Gość rompla... 26
tylko ze ja jestem facetem:( myslalem ze sie zakocha i zajmnie moim tyłkiem. a teraz dupa zbita

Gość *frea*
sama sobie odpowiedzialas, trzeba obracac takie rzeczy w zart. Powazne wywody na poczatku znajomosci odstraszaja facetow.