Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calabaza

Od dziś zdecydowałam, nie brać więcej tabletek antyk.

Polecane posty

Dziś po roku stosowania, ciągłym zmęczeniu i osłabieniu, po tym jak moje libido spadło postanowiłam nie brać taletek antykon..... Nie wiem co z tego wyniknie, mieszkam z narzeczonym kochamy się często...oboje studiujemy a ja dziecka mieć jeszcze nie chce... Może poradzi mi ktoś dobrą metodę zastępczą?..

Gość gumki albo NMPR

Gość dyskryminacja
szklanka wody

Gość anulka2323
wlasnie tez nad tym mysle. Ogolnie nie mam (chyba) skutkow ubocznych, ale to libido, kiedys tak nie bylo, ale teraz prawie w ogole mi sie nie chce uprawiac seksu. Denerwuje sie tym co raz mocniej. Jak wreszcie postapilas? Ja tez bym rzucila tabsy tylko jakie inne zabezpieczenie?? Tez studiuje i nie moge miec bobasa teraz

Gość aniaa:)
proponuję założyć spiralę... zdecydowałam się na nią 2 lata temu po odstawieniu tabletek. szczerze polecam:) zabieg nie boli i trwa około 3 minuty, koszta zwracają się już po kilku miesiącach, no i skuteczność wysoka bo taka jak przy anty. i nie trzeba o niej pamiętać co dzień:)

Gość xxxDDDXXXX
mierzenie temperatury codziennie po obudzeniu i robienie wykresu plus obserwacja sluzu i w ogole organizmu (bol piersi itp). calkiem skuteczna metoda tak zapobiegania ciazy jak i planowania dzidziusia do tego zdrowa. jedyny mankament to to ze trzeba sie powstrzymac od wspolzycia jakies 3-4 dni plodne jesli dziecka sie miec nie chce.

Gość tak tak znamy
te metode badania śluziku w cipuni.Spierdalaj katolu