Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....malgosia.....

problem z antykoncepcja

Polecane posty

Gość podnoszenie to też swędzenie
przesuwa wam sie vichy?

Gość .....malgosia.....
też samotna 37- dzieki za wyjasnienie :)

Gość .....malgosia.....
Tamari no walsnie i co z takim zrobic, ja juz postanowailm postawie mu sprawe jasno gumki albo wcale niech on sie teraz troche poswieci. Ja juz postannowilam nie bede sie truc dalej gdy on to lekcewazy i mysli tylko o sobie

Gość .....malgosia.....
Dżizes Krajst stosunek przerywany to zadne zabezpieczenie. predzej czy pozniej sie wpadnie

eeech jak siebie kontroluje to robcie tak ze najpierw bez gumki a na koniec z... ale nie tak, ze w ogole bez ja tak robilam:) mi tam gumka pasuje zajebiscie, stosunek trwa dluzej i ta oblesna sperma nie wycieka pozniej ze mnie:)

ja od 5 lat przechodze prawie codziennie na czerwonym swietle i jeszcze mnie samochod nie pieprznal rozumiem, ze mam zachecac do tego innych:-O

18:02 [zgłoś do usunięcia] Dżizes Krajst >> Dżizes Krajst stosunek przerywany to zadne zabezpieczenie. predzej czy pozniej sie wpadnie Mówię ci, ze z powodzeniem od 3 lat to stosuje z moją kobietą i działa idealnie Trzeba tylko mieć wyczucie tylko ze nie kazdy je ma a potem jak sie wpadnie, bedzie sie chcialo usunąc to wszyscy katolicy z forum beda grzemieć ze trzeba sie bylo zabezpieczac;)

Ja brałam pigułki.nie miałam żadnych skutków ubocznych. Polecać mogę Yasmin. Ale jeśli masz kłopoty z ciśnieniem lub dużo palisz-odpada. Ale to pewnie wiesz, skoro zdecydowałaś się na plastry:-) dobry ginekolog może dobrać coś odpowiedniego dla Ciebie. Jednak jeśli ktoś decyduje się na współżycie bez zabezpieczeń (stosunek przerywany nim nie jest. Gdyby Dżisys nie był idiotą, toby o tym wiedział) musi się liczyć z tym, że prawdopodobnie zostanie rodzicem. Metody naturalne dobre są dla par, które wcześniej czy później chcą mieć dziecko i ew.wpadka nie będzie problemem. Chyba, że chcesz ograniczyć współżycie do kilku dni przed miesiączką-i to tylko z założeniem, że masz ją regularnie:-)

>> ja od 5 lat przechodze prawie codziennie na czerwonym swietle i jeszcze mnie samochod nie pieprznal Ile mandatów już zapłaciłaś? :o

18:03 [zgłoś do usunięcia] Dżizes Krajst >> i ta oblesna sperma nie wycieka pozniej ze mnie Bo nasienie trzeba połykać Tobie twoja sperma smakuje?

>> to sobie łykaj ja nie zamierzam Kochanie, trzeba połykać bo xionc mówi, ze nasienie to dar od Boga i nie można go marnować :)

>> jak mam dobry dzien to nawet pare godzin :o Mądra, bo to nie ty musisz odwalac całą pracę fizyczną :o PS Ja swojej spermy nie łykam, od tego są przecież kobiety 🖐️

ile? zero jak mnie jakis policjant widzi i ochrzania to skladam raczki,usmiecham sie slodko i mowie ze to ostatni raz zawsze dziala:)

Gość .....malgosia.....
Dżizes Krajst no nie wiem ja jakos nie potrafie uwierzyc w ten stosunek pzrerywany ze skteczny?? chyba mnie nie przekonasz, a wiesz ze w płynie ejakulacyjnym tez sa plemniki wiesz wszystko jest mozliwe

>> jak mnie jakis policjant widzi i ochrzania to skladam raczki,usmiecham sie slodko i mowie ze to ostatni raz I gdzie jest równouprawnienie ja się pytam :o

Gość .....malgosia.....
zobacz sobie w encyklopedi tam pisze

a co kurwa czy ja Ci zabraniam zrobic to samo jak Tobie chca wlepic kare?:-O

Jak ja bym robił to samo, to bym został oskarżony o znieważenie policjanta i dostałbym grzywne :o PS O tej antykoncepcji mówiłem serio :)

Gość .....malgosia.....
Dżizes Krajst tobie sie naprawde nudzi, specjalnie prowokujesz bo w zyciu chyba nie jestes az tak tepy

Gość Małgosiu
Jesli zdecydujesz się na stosowanie metody naturalnej, to radzę Ci pójść do jakiejś poradni w mieście os nautralnego planowania rodziny, do pani instruktorki i niech cie nauczy tego. Bo tak z jednego postu sie nie nauczysz. Trzeba się na bieżąco obesrwować, obliczenia nie podstawą w tej metodzie. Już nie.

Gość .....malgosia.....
narazie jednak nie bede stosowac metody naturalnej, nie wiem czy bede miec regularne okesy po tej antykoncepcji, ale w przyszlosci mysle jednak ze po slubie bede ja stosowac, wtedy dokladniej sie poinformuje co i jak;) tak jak piszesz. Narazie bedziemy stosowac gumki a jak ni bedzie chcial to seksu tez nie bedzie bo ja truc sie nie bede a narazie do macierzynstwa mi sie nie spieszy