Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złamana

Dzisiaj stracilam prace

Polecane posty

Gość złamana

tz do 32 stycznia i co dalej , mam 54 lata i jak dalej zyc.Mam tylko wyksztalcenie srednie, chyba sobie cos zrobie, bo nie potrafie tak dalej, gdzie ja cos znajde.

Gość złamana
do 31 stycznia, no prosze skutki stresu

Gość Don Vasyl
a ja 45-go lutego :o

Gość szalićka
na kasjerkę w supermarkecie na pewno by chcieli, nie chcesz ?

Gość podnoszenie to też swędzenie
ty się sama na kasjerkę idiotko

Gość młodziutki taki chłopak..
A skąd jesteś ? wieś , miasto ? Jakiej pracy szukasz ? Czy może być byle jaka za minimalna stawkę 1136 brutto ?

Gość złamana
wiem, ze dla niektorych to moze smieszne ale ja przezywam dramat. Szkoda, ze nie mam 20 pare lat. moze byloby łatwiej. Jeszcze trzy lata temu zarabialam około 4 tys.bo pracowałam w firmie, ktora jest w rankingu firm w Polsce w czołówce. Zwolnilam sie z tej firmy, bo dojazdy codzienne do pracy zabieraly mi zbyt duzo czasu i zdrowia. A od od polowy 2007 pracowalam w moim miescie z marne grosze tak mozna powiedziec, ze prawie za najnizsza krajową. Sorry, ze piszę chaotycznie ale jestem po jakimś środku uspokajającym i nie bardzo kumam. Nie wiem co od was oczekuję ale może będzie mi lżej, może ktoś doda mi otuchy, może ktoś jest w takiej sytuacji jak ja.

Gość ivcii
jutro statniraz ide do pracy, nie dociera to do mnie, chyba nadal jestem w szoku i co dalej

musisz ochłonąć żeby pomyśleć racjonalnie co dalej, więc uspokój się i nie myśl o tym przez parę dni, a później rozwiązania przyjdą same... póki co należy Ci się zasiłek dla bezrobotnych, coś znajdziesz, będzie dobrze :)