Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oliwka2120

sama..i samotna

Polecane posty

przede mna najtrudniejsza rola w zyciu..bycie mama! powinnam cieszyc sie i skakac pod niebiosa! niestety od jakiegos czasu nie potrafie.. zostawil nas ojciec dziecka.jest mi strasznie ciężko,bo nie umiem sie w tym wszystkim odnalezc.z jednej strony boje sie ze nie podolam,z drugiej nie potrafie zapomniec o nim choc bardzo bym chciala!! bardzo go kocham i kazdego dnia czekam az wroci i porozmawiamy jak ludzie.wiem ze tez cierpi i udaje ze wszystko jest mu obojetne...

Gość no to może tak sie stanie

watpie,bo jest uparty i wychodzi z załozenia ze lepiej jest cierpiec bo moze w koncu przejdzie to co czuje,niz wchodzic dwa razy do tej samej rzeki! nie umie rozmawiac o uczuciach bo jest skryty,ale ode mnie wymagal takiej czulosci jak nikt.no i miał ja..

Gość no to ciężki przypadek
z niego.:o

ale dupek zostawiwa kobiete w najtrudniejszym momencie kiedy najbardziej potrzebne jej wsparcie

wszystko bylo takie piekne i w jednej chwili sie skonczylo.. w tą sobotę miał byc nasz slub..:( dokładnie 31stycznia.. nie umiem sobie z tym poradzic.. brakuje mi go kazdego dnia!

Gość a probowalas z nim
szczerze porozmawiac? nawet gdyby sie nie udalo to chyba lepeij miec wszystko do konca wyjasnione.

bo mamusia mu nagadala ze ciaza to nie choroba i na to sie nie umiera a ja ciagle wymyslam sobie jakies bóle!! jestem na lekach podtrzymujacych ciaze, i dlatego postanowilam przelozyc slub.. aon sie obrazil bo tyle latania i zalatwiania a ja sie odmyslam nagle!!

rozumiem ze moze poczuc sie zraniony ale on caly czas twierdzi ze nie ma co wyjasniac!! sama podjelam decyzje i koniec!! a czy to zle ze chcialam zeby dzidzia nasza żyła? ale to moj wymysł tylko przeciez według niego

taaa mamusia iby chciala dobrze, nawet kolory scian chciala nam pozmieniac jak wybieralismy farby... i wesele nam zaplanowala! date wybrała,orkiestre,gosci,zaproszenia nawet wypisała... i jak ja moge tego nie doceniac??

Gość wychodzi na to ze facet
jest zbyt podatny na wpływy matki a to nie wroży dobrze.:o

nagle teraz postanowila sie nie wtracac bo to jego zycie..zeby nie bylo na nią! szybko!! jak juz wszystko sie posypalo!! urodze za 3msc...nie wiem co bedzie dalej! czy ruszy go sumienie i bedzie chcial z nami byc..czy tylko weekendowym tata zostanie.

Gość sla
hm oliwka napisze brzydko jebac mamusie znam taka cale zycie bedzie chciala ci urzadzic mojego eks pytala jak nam w łozku i mi rady dawala olej kolesia wiem ze ciezko ale dzisdzia jest wazna a nie jakas stara zlosliwa baba i synalek

nie zawracaj sobie teraz glowy zadnym slubem czy jego brakiem skup sie przedewszystkim na dzieciatku i jego zdrowiu

mielismy mieszkac u nigo..z tym ze rodzice na dole my do góry... zrobilismy remoncik po swojemu tak jak chcielismy... nic tylko mieszkac! ale ona zawsze byla u nas..to posprzatac,to cos wymyslic bo moze tak bedzie lepiej... rozumiem gdyby mnie nie kochal to od razu gdy sie dowiedzial o ciazy odszedł by... a on zabieral mi kluczyki od samochodu zebym tylko nie pojechala do domu do siebie...

Gość facet sam powinien umiec
podejmować decyzje a nie byc podatnym na wplywy matki. wadomo jak to roznie z tesciowymi bywa ale tu praktycznie wszystko zalezy oda faceta czy potrafi postawic na swoim.

Gość facet sam powinien umiec
a może i dobrze sie stało? skoro tak zachowuje sie tesciowa to nie widze sensu mieszkac z nimi w jednym domu no chyba, ze ktos lubi sie meczyc.

Gość sla
no dokladnie a facet tez jaj nie ma jak widac ech dziewczyno to ty powinnas stawiacx ultimatum a nie on jakies wymysły

wiesz to nie masz za ciekawej perspektywy mieszkaniowej nawet jak sie pogodzicie zawsze bedziecie u nie j i ona bedzie sie wtracac a wydaje mi sie ze sie pogodzicie a jak tylko to zrobicie to uciekajcie od mamuski jak najdalej nawet wynajmijcie mieszkanie