Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaannniiiaaa

Panowie - po co ex odzywa się po jakimś czasie?

Polecane posty

Gość aaannniiiaaa

No właśnie - po co?

Gość akukukukukukuku
a po jakim czasie odezwał sie?

Gość hej ho hej ho
pyta czy kogoś sobie JUŻ znalazłaś? ; )

Gość sla
ma dupe w dzien a w nocy mu sie nudzi

Gość aaannniiiaaa
no właśnie o nic nie pyta...głuche telefony w środku nocy albo SMSy z jakimś bełkotem. A jesteśmy DOROŚLI. Bardzo :)

Gość dziolszka
panowie, uchylcie rąbka tajemnicy paniom - po co się odzywacie do byłych?

Gość nie ma dziewczyny
i tak samo robi co kilka dni do kazdej bylej daj spokoj, nie wyszlo tzn ze z jakiegos powodu sie nie zgadzacie powiedz zeby sie odpierdolil i tyle

Gość To cała ja
pewnie obiecaliscie sobie zostac "przyjaciółmi" i sie odzywa

Gość aaannniiiaaa
do nie ma dziewczyny coś w tym jest - w tym obdzwanianiu wszystkich byłych...hmmm.... do To cała ja oj nie :) Życie juz mnie nauczyło, że były jest BYŁY. Żadnych przyjaźni, żadnych kontaktów. I tak było aż do tych chorych akcji teraz...

Gość tluste mleko
moj byly tez, po kilku miesiacach ciszy odezwal sie - spotkalismy sie na kawe, ale strasznie mnie wkurwial wiec sie znowu pozarlismy i kazalam mu isc do dialba i nigdy wiecej nie zawracac mi glowy. tymczasem wczoraj jakby nigdy nic dzwoni i zaprasza mnie na impreze. to zenujace. nic od niego nie chce a juz napewno nie chce go wiecej widziec. wszystko co do niego czuje to obrzydzenie. powiedzialam zeby spadal :-) ale to fajne uczucie sie w kims odkochac i nie przejmowac sie nim wiecej hihi

Gość aaannniiiaaa
do radyjko Wiem, że czasami tak było - sam się do tego przyznał. Nie zmienia to faktu, że absolutnie nie rozumiem po co faceci robia takie akcje - dlatego zapytałam :) Tęsknią? Żałują? Są tak bardzo happy że chca się tym podzielić? Chcą się bzykać? What the f*ck...

Gość ..ereee
Były mojej siostry(od 2,5 nie są razem) najpierw wyjechał za granice, moja sis zmieniła w tym czasie numer, on jakoś go sobie załatwił i się odezwał pod pretekstem oddania kasy( której później oczywiście nie oddał) on przyjechał do Polski nie odzywał się ok. 6 miesięcy potem dzwonił, wypytywał czy z kimś jest, pisał ze mną na gg, pytał o nią mówił że mnie odwiedzi. Wkońcu przyjechał do mojej siostry na kawe( to była pierwsza miłośc mojej siostry więc się zgodziłą). Po tym spotkaniu znowu nie odzywał się pół roku, gdy moja siosra pisała do niego smsa co słychać, on nie odpisywał, nie odzywał się. Mi pisał komentarze na nk itp pisał mi wiadomości. Znów po roku , dzownił do niej 8 razy w nocy, jak pytala czy coś się stało itp, to się nie odzywał. Wkońcy sie ożenił, i myśle że jak mu bedzie źle ze swoją żonką, znowu się odezwie...dupek..

Gość nie ma dziewczyny
o matko faceci nie zaluja chce cie przelamac zeby sie z toba bzyknac. moze poprzednia ex juz miala dosc jego telefonow po pijaku ?

Gość radyjko
niestety tez nie znam odpowiedzi na to pytanie i sama je sobie zadaję jak pomyślę o moim ex, który regularnie się do mnie odzywa i szczerze mówiąc nie wiem dlaczego...czekam na wypowiedzi męskiej części kafeteriowiczów...

Gość jak to po co
po alimenty. Samotne Matki górą! W końcu to "alimenciarz" pokrywa koszty naszego adwokata o należne naszym dzieciom alimenty! CZYŻ NIE!?

Gość aaannniiiaaa
a 'nie ma dziewczyny' to głos męski czy żeński :) ? z podejścia do spraw damsko-męskich - czyt. facetom chodzi tylko o jedno :) - wnioskuję, że zacięta feministka. No chyba, że facet, który w końcu WYLAŁ kawę na ławę :) Ale przysięgam - coś w tym jest. Ja tez się skłaniam bardziej ku tej wersji. Choć chwilami brak w tym logiki. Ileż mozna nękać kogoś o bzykanie, którego wcale może nie być...

Gość ..ereee
W przypadku mojej siostry nie chodziło o bzykanie..Ale za to "na drugim gazie" czasem mu sie zdarzało.

Gość aaannniiiaaa
3:0 dla seksu kto da więcej :)?

Gość aaannniiiaaa
update: 3 seks 2 po pijaku (w tym raz może dla seksu hehehe)

Gość radyjko
wynikałoby z tego, że jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o seks? Bardzo możliwe, ale chyba nie zawsze...

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
a byłe po co sie odzywają, np po pół roku? i potem wiedząc, ze ich były ma kobiete też wypisują?? po co??

Gość radyjko
zapewne na cos jeszcze licza, nawet jesli facet ma inna!

Gość ..ereee
ja myslę że odzywają sie jak ich dziewczyna rzuci:D Odzywają się, nie odzywają i tak w kółko...

Gość aaannniiiaaa
do zzzzzzzzzzzz nie popieram takiego SMSowego cy telefonicznego pojawiania się. Ale...uważam, że jeśli się coś do kogoś czuje trzeba mu o tym powiedzieć. Szczerze i prawdziwie. I zniknąć, jeśli druga strona tego nie odwzajemnia. Zniknąć na zawsze.

Gość akukukukukukuku
a mi sie zdaje ,ze odzywaja sie bo wiedza ,ze dalej je kochacie i zawsze do nich z checia wrocicie :P

Gość ..ereee
akukukukukukuku - ale skoro np moja siostra od 2 lat była w związku to po jaką cholere się odzywał chyba ze jest tak głupi ze myslal ze moja siostra rzuci swojego chłopaka którego kocha dla niego..

Gość radyjko
Do akukukukukukuku --- a jeśli to oni rzucili? nagle im się odwidziało?

Gość aaannniiiaaa
bingo radyjko! dobre pytanie...

Gość ..ereee
no właśnie...to ona rzucił moją siostre..

Gość ..ereee
to on* miało być xD