Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sissie

Lolita Lempicka dla 14 latki?!

Polecane posty

Gość Sissie

Moja corka poprosila mnie o Lolita Lempicka EDP na urodziny. Czy ten zapach przystoi 14 latce wygladajacej na 20 latke? pomocy!

Gość wgrgrr
ja mam 20 lat i kocham ten zapach:) ale nawet 14 pasuje, bo jest mega słodki

Gość Sissie
Nie znam tego zapachu, aczkolwiek flakonik jest bajeczny, dziewczecy. Nie wiem, czy rzeczywiscie sie nadaje...

Gość raczej nie mozliwed
tanie;p

Gość Sissie
Akurat z ceną nie ma problemu, moge kupic jej taki prezent, jak jej taki mus... chce tylko wiedziec czy kupuje cos ladnego, czy cos w stylu babcinego Chanel no 5

Gość Sissie
prosze pomozcie ;(

Gość kkkkkkkkkkkklozbyt
zbyt mocne,slodkie i sexy jak na 14

Gość gdzie tam sexy
Perfumy są słodziutkie, dziewczęce i będą pasować. Absolutnie inny typ niż np. Chanel.

w żadnym wypadku nie poównuj tego zapachu do Chanel no 5 :D Sama uwielbiam ten zapach, ale uważam że dla 14latki nie musi być odpowiedni. Jest ciężki i słodki. Jeżeli mogę coś poradzić, to prezejdź się z nią do sklepu i pokaż zapach Versace Red Jeans. Uważam że jest idealny dla 14latki, a klimat zapachowy podobny - tylko bardziej radosny. Jednak jeśli się jej nie spodoba, kup po prostu to, o co prosi - tylko mały flakonik, bo pewnie szybko go porzuci;)

Gość nailka
Ja również uważam,że lolta lepmicka jest zbyt słodka i ciężka dla takiej dziewczynki. Owszem perfumki są słodkie ale myśle ,że lepsze byłby jakieś kwiatowe perfumki a co do red jeans zgadzam sie sa piękne :)

Moja siostra ma 16 lat. Lolita Lempicka jej sie nie podoba, natomiast uwielbia perfumy Baby Doll Yves Saint Laurent, Valentino Rock & Rose i Katie Price Besotted (dostepny w Anglii)