Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6664444

Ale jestem zła!!!

Polecane posty

Gość 6664444

Zostawił mnie 2 miesiące temu i już ma nową laskę. Ale wiecie co jest najgorsze? Ona wygląda jak moja siostra bliźniaczka. To znajomy mi ich pokazał na n-k, bo myślał że to ja. Faktycznie, dziewczyna jest identyczna, wygląda jak mój sobowtór. Te same oczy, usta, nos, budowa ciała, długość i kolor włosów, nawet przedziałek na głowie po tej samej stronie. To byłoby dla mnie zrozumiałe gdybym ja go rzuciła, ale to on mnie rzucił, a teraz sobie znalazł identyczną dziewczynę?! Poza tym - jakie szczęście miał i jak mocno musiał szukać! Ja nigdy nie spotkalam dwóch podobnych facetów. Źle mi. Wiem, że faceci którzy to czytają, nie zrozumieją tego.

Gość agata1664
to czemu sie rozstaliscie???

Gość osoba_trzecia
Ależ to jest zupełnie zroumiałe - podoba mu się z wygladu taki typ dziewczyn jak ty, ale widać ty nie ospowiadałas mu pod innymi względami - poszukał więc innej, podobnej do ciebie, ale nie ciebie

Gość może to
twoja siostra bliźniaczka o której nie miałaś pojęcia

Gość hajkalo
Moja kumpelka ma to samo. Tyle ze to ona z nim zerwala. Kiedy zobaczylam ze on dodal nowe foty na miniaturkach zaskoczona mysle:"O lol, wrocili do siebie!". Dopiero po powiekszeniu okazalo sie ze to tylko ktos baaardzo podobny (podpisy pof fotkami "koFFam Cie :***) nie byly juz od mojej znajomej ;)