Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfgdfdg

Nieznosny bol a aparat ortodontyczny

Polecane posty

Gość gfgfgdfdg

Przepraszam, ze zakaldam nowy temat ale jestem obecnie za granica (jeszcze 2 tygodnie) i mam problem... wczoraj zjadlam bardzo twarde male ciasteczko. od tamtej pory strasznie boli mnie albo zab, albo dziaslo - sama nie wiem, przy pierscieniu. nie wiem co mam robic, boli caly czas, apap nie pomaga, nie moge gryzc nawet miekkiego. jadlabym druga strona ale tam juz od ponad miesiaca mnie boli, z tymze jedynie przy jedzeniu. dlatego przez ten czas jadlam lewa strona. a teraz masakra... jem czy nie jem, boli okropnie. co robic???

Gość gfgfgdfdg

mnie tez boli i tez jestem za granica.mam juz ponad pol roku po dokrecaniu bolalo zawsze rany i takie tam.ale dziasla je troche odkryly bo sie przesunely i kurwa boli jak huj nie moge myc zebow zimna woga bo mozna oszalec.przejdzie ci po dokrecaniu zawsze troche boli ale te dziasla to masakra

Gość gfgfgdfdg
ale to nie jest taki bol jak po dokrecaniu... tamtem to w ogole pikus.. jestem zapisana do orto ale to dopiero za 2 tyg, do tego czasu chyba zwariuje.

jezeli ci tabletki nie pomagaja to musisz czekac do wizyty.jak mamy ci inaczej pomoc.masz szcoteczki to wyczysc szczeliny moze cos ci tam zostalo.no nie wiem ja ci nie pomoge

Gość gfgfgdfdg
ale zastanawiam sie co moglo sie stac? czy pierscien mogl sie jakos wbic w dziasla?