Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P y t a j n i k

Jak często może facect po 30?

Polecane posty

Gość z własnego doswiadczenia
no przecież piszę, ze teraz dopiero to wiem. Bo się dowiedziałam. Doswiadczalnie. Więc z moją seksualnoscią chyba wszystko ok. :P

Myrevin Jakoś mało doświadczony jesteś.. Masturbacja to jednak coś innego jak seks z prawdziwą kobietą. Z ręką jestem nieco mniej doswiadczony :P Z kobietami bardzo. Ale jak możesz z ręką, to tymbardziej z kobietą.

Gość P y t a j n i k
Mnie też się wydawało, że poprzedni trzydziestolatek był swietny... ale teraz widzę, że był fatalny, a we wszystkim było więcej gadania, niż... ;) I mówił mi, że się stara, ale tylko mówił, a ja tak mu uwierzyłam, że dałam się przekonać, że wszyscy faceci po 30 to już nie za bardzo :D hahaha, byłam z kłodą drewna w wersji męskiej... ale miałam wtedy 21 lat

Gość P y t a j n i k
Ciekawam tylko, czy tak już zostanie, czy za 2 lata (o ile tyle z nim wytrzymam :P) nie będzie już mógł lub znudzę się mu...

Gość blądiii
mój skończył jak miał 32 lata teraz ma 44 i dalej nie może, może w nim więcej geja niż męża tyklo dlaczego ja mam przez to cierpieć

Gość P y t a j n i k
blądiii -> a wcześniej jak często mógł? I czy to stało się nagle? Mówił, czemu jest mniej aktywny?

Gość zawsze powiadasz
ale wyobraz sobie seks z 70 latkiem :O :)

Gość napirek
30 dychy na karku starość nie radość :) :(