Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P y t a j n i k

Jak często może facect po 30?

Polecane posty

Gość do w Cipny
kobiety to zawistne istoty i lubią przenosić swoje niepowodzenia na faceta więc jak nie mają się do czego przyczepić to w kłótni rzucają "yyyy ..mmmm aAA Piotrek z Kaśką to się 5 razy w tygodniu bzykają a my tylko 3 " na co facet odpowiada "przecież ostatnio bolała Cię glowa" a ona "Mariusz nie wykręcaj kota ogonem" hahahah

Gość do w Cipny
dobra dość tego już się na filozowałem ;)

P y t a j n i k Ale ja sie serio pytam, jak czesto moga przecietni faceci po 30, a nie kafeteryjni macho Ja ci napiszę szczerze. Spotykam się z moją przyjaciółka mniej więcej co 3 dni, ale dlatego, ze nie mieszkamy razem i pracujemy. Jak się spotykamy, zaraz po przyjściu uprawiamy seks. Fakt, że 6 lat temu dłuzej uprawialiśmy, bo po 5 godzin, raz w domku przez całą noc. Teraz średnio 3 godziny ostrego dość szybkiego i mocnego seksu. Kiedy się z nia nie widzę, czasem sobie sam robię dobrze. Jak widzę atrakcyjną kobietę to zawsze mogę i nie mam problemów z potencją. Raczej z kondycją, bo od kilku lat już nie uprawiam sportu. Po trzech godzinach jestem zazipany i cały mokry od potu, jak po maratonie :P ale daję partnerce kilkanaście orgazmów pochwowych :) Ponieważ jestem na Kafeterii anonimowy, to nie muszę mitomanić, żeby w czyichś oczach lepiej wyglądać. Ale ja to jestem ja. Od każdej partnerki zawsze słyszałem :Co ty ze mną robisz" i zawsze mnie to bawiło, bo niby co z nią specjalnego robiłem?

do w Cipny kobiety to zawistne istoty i lubią przenosić swoje niepowodzenia na faceta więc jak nie mają się do czego przyczepić to w kłótni rzucają "yyyy ..mmmm aAA Piotrek z Kaśką to się 5 razy w tygodniu bzykają a my tylko 3 " na co facet odpowiada "przecież ostatnio bolała Cię glowa" a ona "Mariusz nie wykręcaj kota ogonem" hahahah Mariusz, bo kobiety trzeba trzymać krótko.

Gość P y t a j n i k
do w Cipny -> Ale mnie nigdy głowa nie bolała :D Bimbałek* -> ja 3 godz. maratonu nie wytzymuję :) ale jak się pracuje po 10-11 godzin, to choć raz można by pójśc wieczorem do łóżka :D a w weekend chociaż ze 4 razy :D I nie chwal się tak :) ja też od każdego mego kochanka i kochanki słyszałam że jestem najlepszym co im się przydarzyło :) tak się chyba mówi :P

Gość do w Cipny
Trudno żeby zrzucił Cie z łóżka i powiedział ze byłaś beznadziejna ;) +1 dla Autorki to cenna i sensowna uwaga

Gość P y t a j n i k
:P

Gość P y t a j n i k
buahahahahahahahahah :P

Gość henk1
Oj,Oj nie obrażajcie facetów.Facet może do samego końca.Kolega opowiedział mi to co usłuszał od umierającego dziadka ( ukradkiem) .Babcia siedzi nad łóżkiem konającego męża i się pyta co byś jeszcze chciał na koniec i przychyliła sie uchem do dziedka a dziadek krzyknął " stara właż na mnie " odp; " od stary czyś ty odurniał !!! "

P y t a j n i k do w Cipny -> Ale mnie nigdy głowa nie bolała Bimbałek* -> ja 3 godz. maratonu nie wytzymuję To co z ciebie za nimfomanka? :D

Gość P y t a j n i k
moge to robic caly dzien, ale z przerwami, bo nie lubie miec obtarc :P moge to robic facetowi caly dzien :D albo innej kobiecie... warunek: musza polubic obtarcia :D :D :D

Gość do w Cipny
Widać że baba sama nie wie czego chce :P chciała by ale tak troszkę najelpiej by ucałował ją przed snem w ...broszkę aghhahhah ps przez 3h to w kinie nie da się wysiedzieć co dopiero jak ktoś skacze po Tobie i stęka :D nie przesadzajmy wszystko ma swoje granice

do w Cipny Widać że baba sama nie wie czego chce chciała by ale tak troszkę najelpiej by ucałował ją przed snem w ...broszkę aghhahhah ps przez 3h to w kinie nie da się wysiedzieć co dopiero jak ktoś skacze po Tobie i stęka nie przesadzajmy wszystko ma swoje granice Niby tak. Do 2 h to przyjemność dla faceta, później to już ciężka praca :P

Gość P y t a j n i k
ps przez 3h to w kinie nie da się wysiedzieć co dopiero jak ktoś skacze po Tobie i stęka -> hahahah!

Gość bmbalek co ty pitolisz
mitomanie

bmbalek co ty pitolisz mitomanie Nastepne pomarańczowe, zakompleksione gimgówno :O Nie gadam z pomaranczami, bo to podludzie.

Gość do w Cipny
Co się śmiejesz Pytajnik ;) sama prawda na wszystko jest czas i miejsce na sen seks i jajecznicę, po 20 min jajecznica jest nie do zjedzenia , ciasto Rafaello od razu nie da się zjeść musi posiedzieć w lodówce więc najważniejsze jest ....zgranie czasowe czyli ile trzeba kiedy trzeba ;) i najważniejsze ! po dłuższym czasie wszystko spuchnie i będzie obtarte jak słusznie zauważyłaś , może i ból jest w pewnych momentach przyjemny ale to zostanie na dłużej nawet na 2-3 potrafi opuchlizna zostać ;)

Gość P y t a j n i k
Spodobał mi sie ten text :)

Gość do w Cipny
lepiej 20 min + prysznic + spacer jak tarzanie się w mokrej pościeli :D

Gość P y t a j n i k
20 min to za mało, a mokra posciel... brrr

Gość mój 33 latek
może codziennie, przeważnie 2 razy dziennie (to moja norma), a jak mamy wolne 2-3 dni i pojedziemy sobie w górki, to 5-6 razy w ciągu doby :) kochamy się od 17 lat :)

Gość P y t a j n i k
Dzieki za podbicie mojego tematu, może jeszcze jakaś Partnerka 30latka się wypowie...?

Gość z własnego doswiadczenia
jak musze napisac, to marni są, a po 40tce to już prochna totalne. Mówię o mężu, ale on był zawsze marny w te klocki, teraz dopiero to wiem.

Jak piszesz jedynie na przykładzie jednego męża, to nie pisz w liczbie mnogiej, że są marni. To twój mąż był marny, albo ty aseksualna i zaniedbana.

Jakoś mało doświadczony jesteś.. :o Masturbacja to jednak coś innego jak seks z prawdziwą kobietą.