Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buahahahahahahah

jakbyście zareagowali?

Polecane posty

Gość buahahahahahahah

hipotetycznie: 1.koleżankę znasz od zawsze(ze szkoły lub z podwórka) jesteś na jakiejś tam domówce czy imprezie, podwozisz koleżankę do domu (swojego, bo ona mieszka na drugim końcu miasta i załóżmy chce do ciebie jechać bo ją uprzejmie zapraszasz). dziewczyna Ci się podoba i cię pociąga, iskrzy, ale nigdy nic w tym kierunku nie robiliście, lub kiedyś mówiła że chyba nic z tego nie będzie (długo się znacie, raczej tacy przyjaciele, ale żadnego całowania, czy coś). po czym przyjeżdzasz do swojego domu z nią, a ona zamyka drzwi przypiera cię do ściany i zaczyna całować i rozbierać (jest trochę podchmielona), po czym mówi "kochaj się ze mną" Co robisz? zakładając że cię kręci, ale wcześniej ona nie odwzajemniała twoich uczuć/zalotów. wykorzystujesz ją mimo że jest pijana? (dodam, że domaga się wręcz seksu) czy może ignorujesz ją rozpamiętując dawne czasy, albo uważasz że powinniście zostać w kumpelskim związku?

Gość faceci to świnie
myślę że każdy facet w takiej sytuacji by ją przeleciał/

Teoretyzowanie to można sobie w buty wsadzić. Całe studia teoretyzowałem jak to będzie gdy je skoncze. I skończyłem. Teoria nic się do teraźniejszości nie miała. Nic a nic.

Gość osmiornica
prawdziwy facet oparłby się jej urokowi, potrząsnął za ramiona i powiedzial: jesteś pijana! ona spojrzała by na niego z nienawiścią i rzuciła się na niego z pięściami, ale on stałby niewzruszony i ze smutkiem patrzył na jej pięści odbijające się od jego wielkiej klaty, po czym by wyszedł. A kamera zrobiłaby zbliżenie na kobiete rzucającą się na poduszkę w spazmach płaczu...

Gość Trzeba było to wykorzystać
Ja zadzwoniłbym po jej koleżankę albo dziwkę- by w końcu zasmakować smaku trójkąciku

Gość buahahahhahaha
ale dalej nie wiem... przelecielibyście ją, czy nie? tzn. czy znalazłby się facet który tego by NIE zrobił?

Gość jjaaa bym jej nie
pprzeleciał tylko : wyruchał, wydupczył, wypieprzył, zaliczył,

Gość yop
moj kuzyn by odpuścił a ja bym ją rooochał tylko by piszczała :))))

Gość pola 24l.
ja na twoim miejscu bym to zrobiła

Gość no ja uwielbiam
trochę nie w temacie ale z perspektywy kobiety chyba gorsze dla mnie by było gdyby jednak tego nie zrobił niż gdyby zrobił ;)

Gość buahahahahahahah
a teraz pytam serio kto z was mnie przeleci? tylko niech to będzie facet z dużym penisem najlepiej nieumytym bo lubie tylko taką śmietankę z brudnych murzyńskich penisów, i masturbuje się przy zdjęciu obamy

Gość buahahahhahaha
pola24l. nieźle mnie rozkminiła, co zresztą nie było trudne

Gość sam sex
sama tak zrobię! o

Gość brass mokey
osmiornica- to było zajebiste