Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm zastanowmy sie

potrzebuje waszej pomocy, co na chrzciny matka chrzestna?

Polecane posty

Od chrzestnego(wtedy był studentem) synek dostał dużego misia Kubusia purchatka + 50 zł A od chrzestnej - album,aniołek do zawieszenia na ścianę oraz kocyk do wózka

Gość mama jednej córki
Moja córka dostała złota bransoletkę z wygrawerowaną datą chrztu. Pamiątka piękna i na całe życie bo można ją z czasem powiększyć.

Gość emilcia79
moj synek tez dostal zlota bransoletke tylko z wygrawerowanym imieniem i data urodzin

Gość lilii
ja nie rozumiem po co dawac na chrzest pieniadze, wiadomo ze rodzice zrobia z nich uzytek, nie zawsze kupia cos dziecku. Lepsze jest co zostanie na zawsze, pamiatka ktora dziecko sobie obejrzy jak bedzie duze. Pieniadze mozna dac chrzesniakowi na slub ale nie na chrzciny :-O

Gość dziekuje na wasze
wszystkie odpowiedzi;)) Zastanawiam się ale najlepszym pomysłem wydaje mi sie jest grzechotka lub ten smoczek super sprawa ;)) Mysle,ze kolczyki to przewaznie kazda chrzestna kupuje a mi zalezy na czyms naprawde oryginalym!

Gość K.wiatek
I nikt nie potrafi wytłumaczyc jaki jest sens z tą łyżeczką? Poza tym widze że wiecej jest wśród mam "wielbicielek zagracania domów" --> ja preferuję prezenty z których dziecio będzie mieć porzytek większy niz popatrzenie w dorosłym życiu i powspominanie ... w zasadzie nie wiadomo czego bo trudno wspominać chwile z chrztu gdy przyjmowało sie go w wieku niemowlęcym....

Gość fajne są
te obrazki (srebrne, pozłacane)-mój synek taki dostał od chrzestnych i wisi sobie teraz na ścianie taka boziulka-bardziej kojarzy mi się z chrztem, niż bucik czy smoczek-to można dać od razu po narodzinach. ale każdy wybiera to, co lubi...

Gość antuanet77
ja kupiłam książke: dziecko bohaterem bajki, z wpisaniem jego imienia w nią i pozytywke karuzela za149 zł