Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nienia

Mam już tego dość!!!

Polecane posty

Wraca człowiek do domu po ciężkim dniu i myśli, ok, a teraz zrobię sobie kubek herbaty i pogapię sie na serial. I co, i nic...bo znowu przecież ważniejszy jest jakiś cholerny mecz, więc ramówka zmieniona, z serialu nici...jakby nie było kanałów sportowych. Cholerny sport!!!!

Naprawdę tylko mnie to denerwuje? Jak nie skoki to siatkówka...a kogo to obchodzi? A jak obchodzi, to ma od tego eurosporty, polsat sporty itp itd.!!!

Gość mnie nie denerwuje
bo trochę kanałów w tv jest.A jak jest badziew to zawsze zostaje książka :)

Gość jajajajajajajaja
pomyśl o drugim telewizorku :-p

Gość biedne koniki
Mnie to wkurza niemiłosiernie. Parę dni temu zamiast teleekspresu, klanu i plebanii były skoki. No ludzie, przecież jest tvp sport! To nie żadna olimpiada czy coś

Gość henk1
Przecież te filmy non stop powtarzają.Lepiej nie oglądać wogóle to będziesz zdrowsza.

A po co mi drugi telewizor, jak nawet w jednym nie ma nic do oglądania?

No dokładnie. Notorycznie rozwalają ramówkę a to teleexpres wcześniej, a to co innego przełożone czy odwołane bo ten durny sport transmitują. A kanałów sportowych chyba z 10. To po co one są?

Gość hehehhe po pierwsze
to NIE siatkowka tylko pilka ręczna.. a po drugie takie mecze nie są codziennie przez caly rok, jak jakies durne seriale. :O muzyki radze posluchac, albo poczytac, to z pewnoscia madrzejsze niz jakies durne seriale....:P

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci