Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MściwaOwieczka

Z szatynki na brunetkę.. Tylko, że..

Polecane posty

Gość do w Cipny
zrób sobie henną :D

Zobacz najpierw w programie do fryzur jaki kolor będzie ci najbardziej pasował. czasem nawet tony zmieniają optycznie wygląd.

Henną?:D Mi się właśnie takie coś nie podoba.. A pofarbować brwi nie można.. Tak słyszałam.. Ale nikt mi nie wyjaśnił dlaczego:P

Gość do w Cipny
A mi się patrz podobało oczu oderwać od dziewczyny nie mogłem nawet siostry pytałem co ona miała z tymi brwiami , wyglądała świetnie :D

Gość do w Cipny
Dziewczynę widzałem w pociągu wyglądała na taką co zadziera nosa była ładna i miała sporo ciemnych korali na szyi takich nieregularnych jakby kamieni :D trudno opisać i miała też coś podobnego na nadgarstku taka "sroka" trochę.

Gość do w Cipny
taka twoja uroda ;) zrób się na Blond jak Ci czerń nie leży też ładnie i pasuje do białej karnacji . Zrób tak aby było dobrze najlepiej kup sobie zmywalną farbę i zapytaj jakiegoś faceta. nie bardzo wiem ale chyba są takie co się zmywają po dwóch dniach. ps jeszcze możesz zostać ognistym rudzielcem .

Gość do w Cipny
To w niczym nie przeszkadza miałem w szkole taką metalówę Blondi o niebieskich oczach również ładna nosiła się na czarno i śmigała w koszulkach Paradise Lost a lat miała 18 :D

Gość do w Cipny
a i nosiła plecak typu kostka :D hahahhah była szczupła i ładna więc to nie problem , nie musisz koniecznie nosić ćwieków i mieć kolczyka w wardze aby słuchać muzyki takiej jak lubisz. John Petrucci ma teraz krótkie włochy , a Joe Satriani ma łysą glacę i robią całkiem niezłą muzę .

No w sumie:D Hehe.. no ale nie wiem czemu mi nigdy blond nie podchodził.. Najwyżej będę wyglądać jak wampir, albo coś w tym stylu;) A można na kompie zmienić kolor włosów, albo coś, nie? Chciałabym się dowiedzieć jakim programem, w tedy bym sprawdziła chociaż trochę jak będę wyglądać:) I w blondzie i czarnych

Gość panie do w cipny
co ćpasz? :o

Gość do w Cipny
a OCB

Gość do w Cipny
Dalej nie wiem o co chodzi ;)

Gość do w Cipny
dobra ja idę zająć się jakąś porządną robotą ;) ps Zaskoczył mnie pozytywnie zespół Circus Maximus gracjący porg. rocka/ metal coś jak Dream Theater albo polski Riverside negatywnie zaskoczyła mnie natomiast cena albumu Iron Maiden Seven Son of a Seventh Son 50zł ! to jakaś kpina :D

A więc, powracam już jako brunetka:) Wszystko wyszło pięknie, nie jestem za blada, a brwi sobie kredką pomalowałam, także widać jakby były naturalnie czarne..:P:) A i polecam farbę Schwarzkopf Natural & Easy Hebanowa Czerń nr 590... Na prawdę wyglądają jak naturalne włosy i mają lekkie pasemka...