Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 acidolka

Jak sobie z tym poradzi膰

Polecane posty

Go艣膰 acidolka

Mam wahania nastroju, raz wydaje mi si臋, 偶e swiat jest r贸偶owy ale wystarczy chwilowy spadek formy psychicznej i ju偶 wszystko wok贸艂 robi si臋 szare i ponure. Wtedy dos艂ownie nie chce mi si臋 偶yc. Nawarstawiaj膮 mi si臋 problemy, coraz gorzej sobie z nimi radz臋, mo偶na rzecz, 偶e w og贸le nie daj臋 rady. Do tego jestem w nowej pracy. Pomimo tego, 偶e pracuj臋 4 miesi膮c nie moge si臋 zaklimatyzowa膰. Szef miewa humory, ci臋zko go wyczu膰. Je偶eli on jeszcze jest czepliwy to wtedy ju偶 mi si臋 w ogole nic nie chce. Du偶o rzeczy nie wiem, dopiero si臋 ucz臋. Pracuj臋 w szkole ale w biurze. Nauczyciele traktuj膮 mnie jak ostatnie ogniwo w 艂an艅cuchu troficznym bo tylko oni maja prawo by膰 zm臋czni a do tego ich marne zarobki. N贸z si臋 otwiera w kieszeni gdy robi臋 im wyp艂at臋. Ale nic na to nie poradz臋, mog臋 tylko tu pobiadoli膰. Jestem w trakcie robienia prawka i nijak nie moge jazdy za艂apa膰, instruktor wydziera si臋 na mnie, zniech臋ca mnie to i ju偶 mi si臋 nic nie chce. Szkoda mi tylko kasy wywalonej w kurs. Gdybym mog艂a cofn膮膰 czas na pewno bym si臋 nie zapisa艂a na kurs. Przez to, 偶e mam takie dziwne nastroje nie mog臋 skupi膰 si臋 na pracy. Szef wymaga ode mnie 100% wydajno艣ci a ja nie mog臋 na niczym si臋 skupi膰. Czytam jedno zdanie po 10 razy i nic z niego nie rozuiem. Wiele czynno艣ci robi臋 echanicznie, nie zastanawiaj膮c sie na ty czy robie to dobrze. I pomy艣le膰, 偶e wszczesniej mog艂am robi膰 5 rzeczy na raz i o dziwo daw膮艂o mi to satysfakcj臋. Teraz motywacji do pracy mam zero, 偶yj臋 w ci膮g艂ym stresie. wracam do domu i padam do l贸zka. A jutro zn贸w to samo:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 acidolka
Nie s膮dz臋 aby psycholog pom贸g艂 mi zrozumie膰 zawi艂o艣ci w pracy. Wiele rzeczy to dla mnie czarna magia a nie ma osoby, kt贸ra mog艂aby mi pom贸c. Raczej wi臋kszo艣膰 czeka tylko na moje potkni臋cia. Gdy m贸wi臋 szefowi, ze nie daj臋 sobe rady, 偶e jest mi ci臋zo to on kwituje jedny zdaniem "wierz臋 w pani膮 i w to, 偶e sobie paniz tym poradzi". A ja naprawd臋 nie daje sobie rady. Pope艂aniam mas臋 b艂ed贸w bo nie ma osoby, kt贸ra mi podpowie, tak nie r贸b tylko tak. dalej nie s膮dz臋 aby mi pom贸g艂 nauczy膰 si臋 tej jazdy. Dos艂ownie bardzo si臋 zniech臋ci艂am. Mam ju偶 wszystiego do艣膰 a ja musz臋 mie膰 oczy woko艂 g艂owy w pracy ale nie daj臋 rady. Jak pokonac tak膮 deprech臋? Czy tylko psycholog i nic wi臋cej? Mo偶e problem tkwi we mnie samej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gienowefa
latwo mowic a gorzej zrobic, tez tak mam ale przyczyny mojego stanu le偶膮 g艂臋boko w psychice i beda lezaly do konca zycia, nie weim jak sobie z tym poradze (ale chyba to nie nastapi) poprostu bede wegetowac

Udost臋pnij ten post