Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona i styrana życiem

chcę mieć znów 20 lat

Polecane posty

od jakiegoś czasu patrząc w lustro widzę wielką grubą babę do tego starą, ze zmarszczkami pod oczami, szarą cerą, zniechęconą i zmęczoną życiem..... czemu tak jest???? powinnam się czuć jeszcze młodo i atrakcyjnie, mam dopiero( a może już..???) 31 lat, znalazłam fajną, satysfakcjonująca mnie pracę, nieźle mi się wiedze, mam rodzinę itp, pewnie wiele osób powiedziałoby że nie mam powodów do narzekania, a jednak. Nie wiem kiedy przeleciały te wszystkie lata. Patrząc w lustro widzę jakieś nie -moje -oczy. Takie smutne, buuuuuuu. 30 latki- jeśli są tu jakieś- też tak macie????

Gość sssssdddghjk
ja mam 25 a czuje sie jak staruszka. mam zmarszczki pod oczami, nie moge tam korektora dac bo sie robi w waleczki, nie mam sil, gdzies zgubilam swoj fajny gust w ubieranuiu, jestem gruba.....:(

Gość jjjjyogi
Ja mam 32 i mam to samo. Chociaż rozum teraz lepszy i charakter się wyrobil, ale te kg mnie pogrążają.

Gość napisz jak długo byłaś
zmęczona i styrana życiem ale z ciebie idiotka, ciesz się tym co masz!! doceń, że masz pracę i rodzinę bo inni nie mają tego i tego!

Gość jenk
a ja mam 50 i myslę ze jeszcze wiele dobrego mnie spotka

wiem że powinnam sie cieszyć, ale nie potrafię znalezć w sobie tej radosci, może to ta pora roku mnie tak dołuje, nie wiem.... pomyśleć że jeszcze parę lat 40 na karku, przez 20 latków będę postrzegana jako staruszka. Kużwa czemu to tak leci?? nie chę byc stara i brzydka

Gość aaaaa ja mam
20 lat i tez się czuje staro wiecie życie kreuje nas jest jak płoza na śniegu robi ślady rożne sytuacje zmieniają nasze wartości spostrzegania i oceniania wydarzeń

ładnie napisane i zbyt dojrzałe , dzięki. Muszę się sama uporać z tym dołkiem. Zeby choć jakieś światełko w tunelu widzieć.... a tu jakaś pustka wewnętrzna, czuję że nic dobrego mnie już nie spotka

Gość aaaaa ja mam
wiesz podejrzewam ze przyczyna twojego dołka może być po części pogoda za oknem albo samotność niezrozumienie

Gość aaaaa ja mam
a właśnie podobno ze kobiety dojrzewają jak dobre wino z wiekiem

Gość aaaaa ja mam
cytat Jana Nowickiego