Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niby męzatka

POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość niby męzatka

Niewiem co mam robic? Mam cykle miesiaczkowe zwykle 28-30 dniowe, a przez ostatnie pół roku 28-29. Kilka dni temu zdarzył mi sie stosunek bez zabezpieczenia, był to mój 18 dzien cyklu. Tylko ja mialam orgazm i trwało to tylko chwile a partnet nie wybuchnął. Czy mam przypuszczac ze bede w ciąży??? Błagam poradzcie. Prosze o poważne odpowiedzi.

Stosunek przerywany nie zabezpiecza przed ciążą. W preejakulacie nie muszą ale mogą znaleźć się plemniki w ilości wystarczającej do zapłodnienia.Ryzyko niskie ale nie zerowe. wykonaj test ciążowy po 3 tygodniach od stosunku, jesli do tego czasu miesiączka nie nadejdzie.

Gość niby męzatka
Mogę jeszcze dodać że byłam sucha w pochwie i nie mialam żadnej wydzieliny jak przystaje na dni płodne. Trwalo to dosłownie chwile.

Gość niby męzatka
Jak na dzisiejzy dzien 27 cyklu moge dopisac ze mam upławy, choc niewiem skąd sie wziely bo juz od dluzszego czasu nie mialam z nimi problemów. Czy to mzoe byc jakis znak? Poza tym chustawka nastrojów tak jak przed okresem. Jutro mam dostac planowo okres, ciekawe czy tak bedzie>

Gość niby męzatka
Słuchajcie, dziś rano dostałam okres i jestem w siódmym niebie. Jednak już na drugi raz bede bardziej ostrozniejsza ;-)) Pozdrawiam wszystkich i dzieki za odpowiedzi