Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XxxCyTrYnAxxX

Tipsy Żelowe- WIELKIE POMOCY

Polecane posty

Gość XxxCyTrYnAxxX

Witam!!! Ponad rok temu nawet dwa lata robiłam kurs mam ten certyfikat ale kompletnie zapomniałam jak je się robiło te tipsy. Z poważnych problemów nie miałam jak zakupić sprzętu. Ale szczęście do mnie wróciło. Zakupiłam sobie zestaw na allegro taki na start, na naukę. Powiedźcie mi czy taki zestaw może być. http://allegro.pl/item529495794_margoo_zestaw_lampa_3_zele_tipsy_za_99zl.html Dobra będzie ta lampa z jedna żarówka 9W? Ten zestaw to taki na start. Przez następny rok chcę sie podszkolić. Nikomu nie będę miała zamiar robić pazurków dopóki tego się nie nauczę na perfekt. Proszę o pomoc. Po kolei jak co. Jeszcze coś pamiętam ale nie za dużo. Z góry dzięki wielkie. :) :*....

Gość obym się
nie myliła ale wydaje mi sie ze wywalilas pieniadze w błoto... przeciez same zele sa drogie a tu masz 3 zele lampe waciki bezpyłowe płyn do przemywania masy, pilniki i jeszcze gilotynke (i duzo innych rzeczy).....jak dla mnie to podejrzanie wyglada...

Gość XxxCyTrYnAxxX
A dobre są te żele z firmy Margoo Jak dobrze pamietąm. Zastanawiam się czy można 2 raz pójść na taki kurs. Hym... Jak myślicie?

Gość Kaziaaaa
Możecie mi przypomnieć który żel pierwszy? Wiem że trzeba odtłuścić zmatowieć itp. Ale w tym problem ze nie pamiętam który żel pierwszy

Gość XxxCyTrYnAxxX
To tak samo jak ja nie pamiętam który pierwszy żel. A tak to resztę wiem byłam kiedyś na kursie.

a dlaczego nie chcecie miec swoich zdrowych ,zadbanych pazurków??