Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pupek

blondynki są do bani

Polecane posty

Gość pupek

kojarzą mi sie głupolami, a już najbardziej nie lubię nienaturalnych blondi

Gość AskaaaAaa
hehehehehehe czyzby naturalna brunetka zakompleksiona sie wypowiedziala :D debilne i glupie jest uogolnianie ludzi i ocenianie po np. kolorze wlosow, po plci czy po wieku ;/ to jaki kto jest to jest sprawa indywidualna i kwestia charakteru a nie wygladu ;/

Gość sdfaasdf
a mi sie z glupolami kojarzą czarne ale takie farbowane hebanowe i blondynki tez ale bardzo jasne plastynowe eh

Gość nat.toy
hehehe to nieźle... No i co z tego, że jest o nich tyle kawałów? Nie wszytskie sa prawdziwe...w końcu to tylko stereotyp. I brunetkom, i rudym zdarza się to samo. Tylko, że blondynkom sie to wypomina! http://www.zletrafiles.pl/galeria,815.html,4 Chamówa!

Gość Ry__hu
A moja obecna laska ma odwrotnie - jest naturalnym rodzielcem (w tym jasno ruda pizda) ale sie na czarno farbuje. Wygląda przeslicznie, jest prze zgrabna, ale głupia jak but, choć wierna. ma zakodowane ze tylko ze swoim facetem. Naszczescie spotkalem ją jak byla sama, wiec od razu bylem jej facetem. Jest niesamowita, o nic nie pyta i non stop chce sie... a daje sie wkrecac na rozne dziwactwa.