Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekla i tyle na dzis

uwierzyc facetowi na slowo...

Polecane posty

no... najwyraźniej we wszystkim można się dopatrzeć pozytywów :) kiedyś popatrzę na to pozytywnie, jak po raz kolejny trafi mnie szczała amora :) tylko że tym razem ... a zresztą - co ma być to będzie ;)

Gość po 40
karczemna awantura - tylko to potraficie głupie małolaty. Do związku trzeba dojrzeć!!!!

ale na dzień dzisiejszy jest beee - pewnie trza trochę czasu - kuźwa żebym ja jeszcze innych problemów nie miała to chyba bym się szybciej z tym uporała :( echh... ale co tam - w tym roku ponoć los ma się do mnie uśmiechnąć - toć ja zodiakalny wąż :)

Gość po 40
są. człowiek z wiekiem mądrzeje zyciowo i nie robi problemu z pierdół

ja tam się nie awanturuje, ale owszem... jeśli coś mi się nie podoba daję to wyraźnie do zrozumienia - po co udawać że jest cacy jak nie jest?? i nie uważam żeby to było niedojrzałe :)

Ania, na dzień dzisiejszy jest blee, na jutrzejszy też i pewnie jeszcze na kilka następnych, ale któregoś poranka obudzisz się i stwierdzisz, że wcale nie jest tak źle jak to na początku wyglądało :) Wiem, wiem, łatwo napisać :) Ale piszę z własnego doświadczenia :)

Gość juz nie tak wsciekla
ooo odezwal sie dojrzaly osobnik/czka ? karczemne awantury sa dobre dla rozladownaia swojej wscieklosci, wiec nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo ja chyba najglosniej krzyczalam gdy klocilismy sie o jakas drobnostke i bardziej chodzilo mi wtedy o rozladowanie napiecia stresowego:D ale on to rozumial i pozwolil bym sie wykrzyczala. ludzie to zdrowe! czasami:>

Gość po 40
jak wspomnę o jakie pierdoły sie kłóciłam z moim mężęm jak miałam te 20-parę lat to az teraz mi wstyd za siebie, za niego, za naszą głupotę, niedojrzałość. Na szczęście te głupie lata mam już za soba i to głupie małżeństwo też. Teraz związek, miłość jest zupełnie inna, lepsza, głębsza. Jednak fakt - dla mnie później o 17.00 tez oznaczałoby wieczór, na pewno ten sam dzień. Ale wszystko można załatwić rozmową a nie fochami albo awanturami.

wiem Mało_s.. - masz rację - w sumie już przecież też to przechodziłam, ale wiesz jak to jest - jak człowiekowi jest źle to ciężko mu wytłumaczyć że będzie lepiej - ale będzie, nawet jeśli to oznacza dla mnie samotność ;) do takiej myśli też zaczynam się powoli uśmiechać, a jeszcze tak niedawno takiej mysli nie mogłam znieść... coś sie zmienia :)

Po 40 - gdybym dzwonił do Ciebie co 3-4 dni to określenie "później" też oznaczałoby wieczór tego samego dnia? ;) Ale tak jak mówisz - to się załatwia rozmową a nie fochami, komórka to przedmiot, mógł ją zgubić, rozładować, zepsuć, czy cokolwiek innego z nią zrobić.

Ania, nie nastawiaj się od razu na samotność :) Cholera... czasem bym chciał kilka dni samotności... ale takiej samotnej samotności, żeby do nikogo się nie odzywać :)

:D wierz mi - miałam raz taki moment w życiu że marzyłam o 2 tygodniach w pokoju bez klamek, bez możliwości kontaktu z otoczeniem... tylko ja i książka :) ja sie nie nastawiam - ale może tak będzie lepiej ;) trzeba i taką ewentualność rozpatrywać - wczesniej mnie taka opcja śmiertelnie przerażała - staram się z nią oswoić :)

Gość juz calkiem spokojna
dobra:D mi juz przeszlo, po 21 godzinach wsciekania sie idziemy dzis na torcikowe ciastka, no czyms trzeba uczcic to ,ze jeszcze sie nie rozpadlismy calkiem i ze kiedys bedziemy na tyle dojrzali i stateczni by sie smiac z naszych glupotek ha!

Gość kobieto wściekła
bo to nie ten facet jest, to takie proste, nie miałam zbyt wielu facetów w swoim życiu, ale wiem - po tym - z którym jestem obecnie, jak zachowuje się facet, który kocha, szanuje, myśli o wspólnej przyszłości, już to wiem

a Tobie Mało_s... dzięki za te słowa - niby takie małe nic od kogoś zupełnie obcego który ma mnie w nosie :D a jednak... ;)

eee to nie tak, niepokoilabym sie mocno gdyby taka sytuacja sie powtarzala non stop, a takie tam to jedynie ponarzekac i tyle

a już całkiem spokojna i tak jest zaślepiona miłością i żadne rozsądne argumenty i tak do niej nie trafią :D spoko spoko - wszyscy wiemy jak to jest ;)

W nosie nic nie mam :) Wysmarkałem :D Nie za ma co, trzymaj się cieplutko :) I zawsze szukaj pozytywnych stron każdej sytuacji, nawet najbardziej szalonych :) Np: ukradli mi samochód --> zaoszczędzę na paliwie :)

ehehheeee mysle, ze utrata samochodu jest wieksza strata no ale grunt to dobre podejscie

O, widzisz, idziesz w dobrym kierunku :D Do tego oszczędność na oponach, przeglądach, można się przestać martwić że ukradną, bo już to zrobili, wychodzi na to, że same plusy :D I dbam o środowisko naturalne :D

hahahaha zamiast samochodu zatem trza se facecika gabarytowo odpowiedniego znależć :D to już całkiem zniweluje uczucie straty :D