Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saraya

TRAGICZNE WŁOSY, POMOCY!!!

Polecane posty

Gość saraya

cześć dziewczyny mam straszny problem z włosami, ok 3 miesiące temu zaczelam farbować włosy farbami PALETTE na kolor jasny brąz (wcześniej cały czas robiłam blond pasemka na moim ciemnym blondzie raz na 6 m-cy) Od tej pory moje włosy straciły połysk :(( Stwierdziłam, że to na pewno wina farbowania, dzis poszłąm do sklepu, zakupiłam szampon koloryzujący LOREAL Casting creme Gloss jasny brąz i nałożyłam na włosy. WIecie jak wyglądają włosy zaraz po farbowaniu, SĄ BŁYSZCZĄCE, a moje niestety NIE, nadal MATOWE. Aż mi się słabo zrobiło!!! Oczywiście od momentu jak zauważyłam że moje włosy straciły połysk (ok miesiąć temu) cały czas stosuje maseczki, odżywki, wcieram jedwab I NIIIIC. Dodam tylko że mam włosy do ramion, bardzo niestety cienkie. Jeśli znacie jakieś sposoby na przywrócenie blasku włosom to proszę pomóżcie!!!!

Gość rwwwwwwwwwww
to przez palete..nie kupuj nigdy tego badziewia :o w avoni jest serum do koncowek kup i stosuj na cale wlosy

Gość anoil20
Jeśli Cię to nie obrzydzi to płucz włosy moczem ,staną się błyszczące ,mocniejsze ,zwiększy się ich objętość:-)