Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kchwcxkx

jestem nieszczęśliwa

Polecane posty

Gość kchwcxkx

i mam już wszystkiego dość. Nie wiem jak to dalej będzie ,ale moje życie chyba nie ma sensu. Najlepiej by było jakbym się nie urodziła

Gość kchwcxkx
i jeszcze nie dość ,że sama jestem nieszczęśliwa to nie jestem nikomu potrzebna. Dl rodziców jestem tylko pasożyem. najpiej by było dla nich jakby mnie tu nie było

Gość śmieszka nadia 20
a dlaczego uwazasz ze jestes nieszczesliwa?? co??? ile masz lat ? jak moge zapytac??? i co sie stało ze taka pesymistka z ciebie , ....?

Gość zzzzzzzzzzzzzz
ja tez slucham samych smutnych piosenek rozstalam sie z bylym rodzice moi pija schudlam pare kilo wszytsko przez stres nikomu sie nie wyzalam i tylko placze

Gość kchwcxkx
21 . wszystko się stało . Od dziecka mam spieprzone życie. Teraz dalej czuję się brzydka i do niczego. Nawet mój były stwierdził ,że jestem do niczego. poza tym mam problemy zdrowotne. Nie mam się komu zwierzać bo po co zwierzać się fałszywej koleżance wiec czasem nie wytrzymuje i zwierzam się rodzicom bo wiem ,że oni mi dobrze życzą. Ale jeszcze ich do tego dołuję więc to nie ma sensu

Gość kchwcxkx
zazdroszczę tym co mieli szczęśliwe dzieciństwo. Ja miałam bardzo nieszczęśliwe i nasluchalam się od ludzi wielu przykrych słów. Tera jak ktoś mówi mi coś miłego to myślę ,że kłamię . Zresztą może mam rację. Dlaczego to życie jest takie do dupy? Czasem czułam się szczęśliwa,ale człowiek nigdy nie będzie na prawdę szczęśliwy bo następnego dnia może stać się nieszczęsliwym

Gość tez nieszczęśliwa
Przyłączę się do ciebie, też jestem nieszczęśliwia, a przyczyną mojego nieszczęścia są inni ludzie

Gość kchwcxkx
zawsze przyczyną są ludzie niestety. A ta piosenka faktycznie smutna :(

Gość kchwcxkx
tylko dlaczego ci ludzie muszą być tacy brutalni?

Gość czy dzisiaj
jest dzien doła?