Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurki14

seks i jej obojetnosc

Polecane posty

Witam mam pytanie apropo mojej kobiety licze na jakieś wskazówki facetów i kobiet, którzy borykali sie z tym zjawiskiem i znależli rozwiązanie lub pogodzili się z tym, również Panie, ktore wiedzą nieco wiecej na ten temat. Otóz wspólzyje ze swoja partnerką od około roku tyle, też jesteśmy razem znamy się troche dłuzej bo z 3 lata. Na samym początku seks był dla niej czymś nowym jest 4 pierwszą partnerką seksualna ( z tą jestem najdłużej, ale z poprzednimi nie spotkałem sie z taka obojętnościa) Na początku robiliśmy to prawie codziennie jak nadażyła sie okazja, wszędzie, w aucie, w miejscach publicznych, w samochodzie, na klatce, w piwnicy ... Uwazam, że był to seks satysfakcjonujacy dla obydwu stron, Teraz jednak jakos od poczatku grudnia, seks juz nie jest tą samom przygodą co niegdyś, stał się raczej czymś co mogłoby dla niej nie być, rozmawiałem z niąo tym i powiedziła, że \\\' moze to przez pogode, po za tym nie jest dla niej seks najwazniejszy wolalaby raczej teraz byc w bliskoci emocjonalnej w sensie , przytulania, buziakow - bardziej ten sposob jej teraz odpowiada. Kiedy juz dojdzie do seksu to raczej z mojej inicjatywy, orgazm ma zawsze zdazaja sie czasami i podczas jednego stosunku, i mowi ze bylo super, jednak zawsze to ja musze inicjowac, a jezeli ona to robi to uwazam, ze ze wzgledu na mnie , ale wtedy mi sie odechciewa i nie mam takiej ochoty- od razu mowie ze do niczego jej nie zmuszam i staram sie nie dawac sygnalow, ze potrzebuje tej bletek anty.)liskosci staram sie raczej nie wchodzic na ten temat. No i od tego grudnia stala sie mniej pobudzona, wolniej sie podnieca i trudno jest jej utrzymac ten stan. Prosze o jakies info , porady itp. Bo dziwnie sie czuje z tym, ze wczesniej czegos takiego nie mialem. (Ona nie bierze zadnych tab anty,)

Gość asus
na spadek libido może mieć wpływ wiele rzeczy- nie tylko tabletki- np.depresja, problemy z hormonami, albo....ma innego

miec innego nie moze :) Po 1 Kocha mnie bardzo mocno i w to naprawde jestem w stanie uwierzyc, bo gdy jest zle ona poprostu zaczyna plakac, ciagle robie wiele rzeczy, ktore daja mi do zrozumienia ze sie stara o ten zwiazek, zawsze kiedy chcialem odejsc ona potrafila zlapac mnie i sila zatrzymac. Wiec prosze o jeszcze jakies sugestie

Gość alison11
nie rozumiem sformułowania " jest 4 pierwszą partnerką seksualna " :D

Leviatan.. i tego sie boje zasugerowalem jej to, ale ona twierdzi, ze nie chodzi o to ze sie znudzil, lecz o to ze narazie nie jest on dla niej tak potrzebny jak kiedy i sama mowila ze chcialaby wrocic do tego co bylo kiedys, byc tak napalona jak kiedys . Wiec trudno mi cokolwiek tutaj wygdybac.

chcialem napisac ze jest 4 ale pierwsza najpowazniejsza kobieta w moim zyciu :) pisze na laptopie, wiec moglo usunac to linijke :)

Gość asus
może ma jakieś problemy, wtedy seks odpada... Wiesz gdzie kobieta ma punkt G ? w mózgu.... Tam się wszystko zaczyna. Jeśli facet ma problemy seks jest dla niego rozładowaniem, jeśli kobieta je ma - nie myśli o seksie. Powodzenia życzę :)

asus ma problemy tzn jakos od stycznia, i sa one dosc powazne ma objawy zaburzen obsesyjno kompulsywnych :) nawet nie chce pisac co to znaczy, moze poprostu nie potrafie zrozumiec, tego problemu i dlatego jakby go staram sie nie zauwazac. Kurde, ale mimo to dzieki za odpowiedzi

Gość asus
i to bardzo wiele tłumaczy... bądź dla niej wsparciem, ona teraz tego bardziej potrzebuje niż seksu. A jak już razem przez to wszystko przebrniecie to wtedy cudowny seks gwarantowany :) wiem coś o tym, jak ważne jest żeby facet był dla mnie życiową podporą, w końcu jestem kobietą :)

Widzisz to stawia nas facetow w zlym swietle' napalonych, zdradliwych,wscibskich dupkow " - Bo nie kazdy rozumie wasze potrzeby :) ja staram sie i uwazam ze robie to dobrze, chociaz jestescie czasami tak drobnostkowe , ze dla faceta niestety cos co dla was jest wielikim problemem, dla nas jest zwykym 'nic', ktore sami moglibysmy rozwiazac i tak dzieki :)

Zaburzenia obsesyjno kompulsywne to nie schorzenie a objaw, takze powaznych chorob, takich jak uzaleznienie, depresja biegunowa lub nerwica natrectw. Powiem po mesku, bo cie tu kobietki glaszcza - przestan sie do niej przypierdalac i zajmij sie soba. Jezeli spadek jej libido tak cie boli i czujesz sie skrzywdzony, nawet wiedzac o jej problemach, to jest to niedojzalosc a konkretnie egocentryzm, a kolokwialnie - gowniarstwo. A teraz prosta rada: przez tydzien nos ja na rekach jak ksiezniczke, dajac jej najlepsze wsparcie na jakie cie stac. Nawet nie probuj wspomniec o sexie przez ten czas. Jezeli po tygodniu nadal bedziesz sie czul pokrzywdzony to daj sobie spokoj z tym zwiazkiem, bo nie jestes jej mezczyzna, tylko kamieniem u szyi.

Gość lerłomerlę
zaqwertyaao - no, no