Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjiiiiiii

Polki na sekswakacjach

Polecane posty

NIe bede się powtarzał. zabrano mi za wypowiedzi na ten temat nick Bimbałek, 3 dni utrzymywałem na 1 miejscu temat z o2. Wystarczy tego.

Gość kobiety też mają prawo
do przyjemności.:p

Gość Polki przy takich
np. Niemkach czy Francuzkach to i tak aniołki. 😴

a co nam do tego co inne robią na wakacjach? Puki nikt na tym nie cierpi to NA ZDROWIE!

Nikt nie oszacował jeszcze skali zjawiska, ale praktycy branży turystycznej twierdzą, że niezbyt często zdarza się, by samotnie wypoczywające panie po dwóch, trzech dniach nadal były samotne. Jak twoja kobieta bedzie chciała samotnie wyjechać w znane rejony, to od rzau spuść jej porządny wpierdol i zagroź rozstaniem.

Gość mnie to nie obchodzi
co inni robią na wakacjach. ich zycie - ich sprawa.

Gość polki takie właśnie są
jeżdżą do Afryki i kupuja seks z młodymi chłopakami, żal mi tych murzynów pewnie wiagre łykają wiadrami i zapiają miejscową gorzałą żeby się nie porzygać :D

Gość no bimbalek
ty musisz szczegolnie uważać bo twoja młoda panienka może zamienić takie stare truchło jak ty na jakiegos przystojnego, młodego fagasa.:classic_cool:

no bimbalek ty musisz szczegolnie uważać bo twoja młoda panienka może zamienić takie stare truchło jak ty na jakiegos przystojnego, młodego fagasa. Po mnie juz zaden nie jest dobrym kochankiem :P Pozatym ja się nie spotykam z dziwkami oddajacymi sie Arabom i roznoszącymi HIV.

Gość no bimbalek
grunt to dobra samoocena. stosujesz afirmacje?:D :classic_cool:

Gość no bimbalek
Afirmacja - w psychologii pojęcie to dotyczy zazwyczaj zdań wpływających na poziom samoakceptacji. Afirmować swoją osobę to stymulować rozwój osobisty, poprzez akceptację siebie. Polega zazwyczaj na powtarzaniu pozytywnych twierdzeń na temat własnej osoby, co ma prowadzić do identyfikacji z ich treścią. Afirmacja jako psychotechnika wykorzystuje mechanizm autosugestii i medytacji w celu wzmacniania poczucia akceptacji u osoby ją stosującej. :classic_cool: pewnie co rano powtarzasz sobie - jestem najlepszym kochankiem na świecie mimo swojego wieku.:D:D:D

Gość polki takie właśnie są
wiem z autopsji :) cyklicznie jeżdżę do Nigerii i Zimbabwe na doging i scata.Znaja mnie na calej szerokości równika.Mam ksywkę "biała wścieklizna brązowego odbytu" :classic_cool:

Gość joozio
"Polki przy takich np. Niemkach czy Francuzkach to i tak aniołki." tylko, ze akurat o polkach sie mowi, ze latwe. czemu? moze jak arab sie pojawi to od raz majtki mokre a przy francuzkach musza sie nameczyc

pewnie co rano powtarzasz sobie - jestem najlepszym kochankiem na świecie mimo swojego wieku. Co wieczór powtarzają mi to kochanki. a ja zaczynam w to wierzyć :D :D :D

Gość czemu łatwe
to w koncu one wychodza z inicjatywa i w tym przypadku "łatwymi" sa ci faceci bo są na skinienie palca.

Gość czemu łatwe
taaa...przy Francuzkach musza sie namęczyc,jasne...francuzka pokaze plik banknotów i to wystarczy.:p