Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

River17

Gdzie ci prawdziwi mężczyźni?

Polecane posty

Tacy naprawdę męscy, silni( nie chodzi mi tu o mięśnie), szarmanccy, dobrze wychowani, eleganccy, którzy wiedzą jak traktować prawdziwą kobietę? Wygineli? Czasami wydaje mi się,że otaczaja mnie jakieś hermafrodyty, ni kobiet, ni mężczyźni...

Gość z prawdziwymi kobietami
😴🖐️

River17 Tacy naprawdę męscy, silni( nie chodzi mi tu o mięśnie), szarmanccy, dobrze wychowani, eleganccy, którzy wiedzą jak traktować prawdziwą kobietę? Wygineli? Czasami wydaje mi się,że otaczaja mnie jakieś hermafrodyty, ni kobiet, ni mężczyźni... Wyjechali za granice poznawać prawdziwe piekne kobiety, a nie Polki :D

Gość ja ci odpowiem River
Marna kobieta przyciąga marnego faceta idiotka idiotę chamica chama pijaczka pijaka itd..... popatrz w lustro na swe blade odbicie, wejrzyj w głąb swej pospolitej duszy i otrzymasz odpowiedź dlaczego nie spotykasz tych "prawdziwych". :)

Jak Ci nie pasują Polki to wyjedź i nie wracaj.. Ja bym powiedziała, ż e w tym kraju nie ma prawdziwych mężczyzna... A kobieta nie musi być uzależniona czy ubezwłasnowolniona żeby mężczyzna był mężczyzną. Znaleźliście sobie doskonałą wymówkę...

Wiesz, nie znasz życia, dziecko... Według Ciebie ludzie przyciągają takich samych ludzi... Pogadamy jak się na kimś zawiedziesz, jak np. ktoś Cię zdradzi to znaczy,że jesteś taka sama? Ne znasz mnie, więc nie mów jak jestem... Sam/a jesteś tak naprawdę baardzo głupia/głypi ale życie może życie jeszcze nauczy Cię rozumu, bo aż się o to prosisz, bo w ogóle nie znasz życia!

Gość hehehe kolejna desperatka
płacze na forum i wylewa swoje spiskowe teorie :D

Gość spenetrowana okraznica
bimbalek...ciekawe jacy mezczyzni sa w Białym Stoku :D :o

River17 Jak Ci nie pasują Polki to wyjedź i nie wracaj. a po co wyjeżdżać? Lepiej sobie ściagnąć do polski ładna mulatkę, albo inna egzotyczną piekność :D

Gość no i widzisz River
twoja odpowiedź potwierdza: nie masz klasy :) zapomnij o wyjątkowym facecie, nie twoja liga (dla takich jak ty wymyślono telenowele) (na pocieszenie)

spenetrowana okraznica bimbalek...ciekawe jacy mezczyzni sa w Białym Stoku NIe wiem. Interesuję się tylko kobietami.

River17 kiedyś znajdziesz takiego chłopa ale czasy ostatnio się zmieniają i coraz trudniej o taki okaz :P

Gość joozio
"którzy wiedzą jak traktować prawdziwą kobietę? Wygineli?" jesli wygineli to i z prawdziwymi kobietami

Gość Panna Marple
Mój mąż jest prawdziwym mężczyzną.