Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Avon_czy_oriflame

Avon_czy_oriflame?

Polecane posty

Gość Avon_czy_oriflame

Witam wszystkiech. Wczoraj dostałam 2 katalogi... 1 z Oriflame i 2 z Avon. Kosmetyki w 2 katalogach bardzo mi sie podobają. Chcę zostać konsultantką ale nie wiem które kosmetkyki są lepsze. Oriflame czy Avon. Czy macie uwagie do poszczegolnych kosmetyków. Coś was zaskoczyło ? Proszę o odpowiedzi ?

Gość Kasia_Warszawaaa
ORIFLAME_ -polecam kosmetyki świetne i naturalne ! Avon - nie lubię i coraz więcej osób tak myśli. Kiedyś kupiłam tusz do rzęs to po kilku dniach grudki mi się w nim zrobiły. A o podkładzie lepiej nie gadać źle się rozprowadzał ....

Gość Oriflame polecam

Gość TEŻ ORIFLAME POLECAM

Gość ori1234
jeśli chodzi o zostanie konsultantką, to korzystniejsze warunki są w oriflame, bezstresowe :)

Gość avon zdecydowanie
bylam konsultantka oriflame przez 2 lata i nie dosc ze kosmetyki drogie to jeszcze nikt nie chcial zamawiac bo wszyscy woleli avon. Z oriflame to gowno a nie kosmetyki

Gość KAZIOLOMA
TEŻ ORIFLAME POLECAM !!! więcej osób zamawia Avon bo ORIFLAME tak jeszcze się nie pokazały na świecie do tego troche czasu ORIFLAME jeszcze będzie sławny .... A Avon już idzie na dno !! hah.. teraz Oriflame w gazetach tv itd.... POLECAM ORIFLAME !

Gość tylko avon a oriflame
to szajs, niby naturalne kosmetyki a wystarczy spojrzeć na skład :-o

Gość żaden z nich naprawdę
ta formuła się już kończy kosmetyki są beznadziejnej jakości, bo tną koszty W obu firmach ładnie wyglądają tylko katalogi

Gość Assjaa
Zapraszam wszystkie chętne Panie jak i Panów na moją stronę wystarczy kliknąć i dołaczyć do nas moja strona to my.oriflame.pl/assja zapraszam serdecznie :) wiecej o Oriflame zamieszcze w mailu pozdrawiam

Gość no ale na przykład co kupic
ja osobiscie wole kupowac oriflame

Gość lutek0810
jestem konsultantką Avon i Oriflame. Jeśłi będziesz miała jakieś pytania, z chęciąna wszystkie odpowiem i jeśli zeczcesz zostać konsultantką to pomogę ci w tym. napisz do mnie. moje gg: 22257080 lub e-mail: lutek0810@onet.pl. moja strona www: www.mojswiatoriflame.npx.pl

Gość kamilmaliszow
Witam wszystkich Mam na imię Kamil i jestem liderem sprzedaży avon Zostań konsultantką\em avonu i ciesz się własnym sukcesem Zarabiaj pieniądze 15-50% :0 Kupuj dla siebie o wiele tańsze kosmetyki nawet o 80%!!!!!! Czekają na ciebie bardzo ciekawe promocje-ofert demo(gdzie możesz kupić nowości które bd dopiero w następnym katalogu), oferty netto(gdzie kosmetyki są tańsze nawet o 80%-tego katalogu nie pokaże ci żadna konsultantka),oraz wiele ciekawych promocyjnych kosmetyków i promocji gdzie możesz zdobyć darmowe kosmetyki TYLKO TERAZ FIRMA OFERUJE SUPER PREZENT DLA NOWYCH KONSULTANTEK -TORBĘ O WARTOŚCI 999ZŁ!!!!!!!!1 Moja grupa liczy już sporą liczbę konsultantek i liderów-więc jeżeli chciała byś \chciał byś zostać konsultantką\em w mojej grupie to serdecznie prosze o kontakt Dla nowych osób wysyłam(darmowo oczywiście) katalogi,ofertę demo i zestaw próbek GRATIS!!1!! tELEFON;505293722 EMAIL;kamilmaliszow@onet.pl Pozdrawiam Kamil ,lider avon