Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777-X

Seks-turystyka Polek.

Polecane posty

Seksturystyka Polek nikogo już nie szokuje. Co więcej – na ognisty romans z egzotycznym kochankiem może pozwolić sobie nawet słabo zarabiająca nauczycielka. Wczasy w Egipcie czy Tunezji należą do najtańszych. Panie – jeśli nie pomylą wakacyjnej przygody z miłością – mogą w tych krajach całkowicie gratis otrzymać całą paletę doznań erotycznych. Są uśmiechnięci, czarujący, bezpośredni, męscy, przystojni. Mają piękne oczy. Nikt tak jak oni nie prawi komplementów. W łóżku polscy panowie nie dorastają im do pięt. Potrafią sprawić, że każda kobieta czuje się przy nich jak miss świata – jest piękna, wyjątkowa i pożądana. Co ważne: niemal równe szanse mają u nich nastolatki, jak i panie, które mogłyby być ich matkami. Arabscy chłopcy z turystycznych miejscowości Egiptu i Tunezji gwarantują, że te pierwsze wrócą do szarej, nadwiślańskiej rzeczywistości ze wspomnieniami romantycznych uniesień, a drugie z przywróconą wiarą we własną kobiecość. Ile pań pozbawionych męskiego towarzystwa wyjeżdża cieszyć się morzem i słońcem w krajach arabskich? Według rezydentów polskich biur podróży to maksymalnie 5-10 proc. każdego czarteru. W ubiegłym roku Egipt odwiedziło blisko 600 tys. polskich turystów. Tunezję – ok. 150 tysięcy. Z Onet.pl

Gość kobieta taka
nawet za granica sie puszczaja!!!!!zero szacunku do samej siebie:(

a czy to tylko polki tak robia? mysle ze nie. ale... jesli polski mezczyzna nie potrafi docenic kobiety to nic dziwnego ze kobieta szuka pocieszenia w innych krajach. kazda z nas chce byc choc przez chwile szczesliwa i odzyskac poczucie wlasnej warosci

Gość klon_
Eee tam. Za to my zawsze możemy ostrzelać ich wioski z moździerzy :)

Gość facet taki tam
jak same się nie szanują,to wina faceta??oj!zdecydowanie nie!

To kilka wypowiedzi związanych z tematem, które znalazłem na pewnym polskim forum internetowym (forum.gazeta.pl). Lawenda_1 napisała: "Piszcie, jakie macie doświadczenia z obrzezanymi. Ja miałam jednego,cudnego Tunezyjczyka. To prawda obrzezany pe..s wygląda uroczo, ale przede wszystkim jest czyściutki z wiadomych względów. Nie wiem czy to kwestia obrzezania czy temperamentu, ale arabowie są cholernie namiętni. Aż miło." Olga917 napisała: "Uwazam ze Seks z egipcjaninem to nic złego szczególnie że jest to mój facet a nie jakaś przygoda.Nie planujemy narazie ślubu a ni załozenia rodziny narazie staramy sie poznawać i sobie ufać. Poznałam w Grecji duzo Polek które zachowywały sie gorzej niż spuszczone 1 raz od 19lat ze smyczy rodziców i spotykały sie z Albańczykami każdego wieczoru z innym uwiezcie mi Albańczycy to dopiero kraj nie dbaja o siebie złodzieje itp ale sa tez wyjątki ale bardzo nieliczne. Znam sie troche na ludziach i potrafie poznać szy ktoś kłamie czy nie a swojego faceta znam od potrzewki tak jak on mnie jedno spojzenie i wiadomo o co chodzi w kazdym przypadku sie sprawdza. Wiem ze jest bardzo duża liczba dziewczyn które zostały wykożystane przez Egipcjaninów ale w moim przypadku to sie niezdaży, każdy z nas zyje z własnego portfela i nie chodzi tak że o paszport bo o by dwoje żyjemy w kraju Uni Europejskiej i zadne w nie swoim fakt przebywam więcej czsu w Polsce ponieważ ucze się...Mój facet z koleji w cale nie ma zamiaru przyjeźdzać do Polski nawet na pare dni woli kupic bilet że bym ja przyjechała. W czerwcu planuje zostać już na stałe w Atenach zobaczymy jak życie sie powiedzie. Pozdrawiam" Bent24 napisała: "Też nie cierpię jak ktoś robi błędy ortograficzne, ale najbardziej rozsmieszył mnie fakt, że uwagę zwróciła na to osoba o nicku agisiacandy, wczesniej kotekbechamotek, która na forum hurghada.pl zasłyneła własnie z błędów ortograficznych:)) Sama przyznała się potem do ukończenia wyższej szkoły srania i pierdzenia:) Co do Polek i Arabów. Pracowałam przez jakiś czas jako rezydentka w Hurghadzie i do dziś mam o nich złe zdanie, o związkach z nimi również. Natomiast nie zgodzę się absolutnie ze stwierdzeniem, że tylko brzydkie i niewykształcone są z Arabami. Nie byłam w związku z Arabem, znałam za to Polki(a także Rosjanki, Czeszki) na miejscu, które były zamężne z Egipcjanami i mogę powiedzieć, że wiekszość były to kobiety między 25-30 rokiem zycia, wykształcone i bardzo atrakcyjne(według standardów europejskich). W wiele z nich porzucało polskich mężów, chlopaków dla tych habibisiów."

Gość piszę z piwnicy
widzę że to samo czytamy :O

W gruncie rzeczy nie odkryliśmy niczego nowego. Podobne doniesienia już od dłuższego czasu docierały na temat Polek mieszkających w Wielkiej Brytanii. Można przyjąć że jakiś procent Polek wchodzi w związki z obcokrajowcami w każdym kraju do którego wyjeżdżają w większych ilościach.

Gość duzo podrozujacy turysta
bylem juz kilka razy, widzialem i moge tylko jedno powiedziec-chce sie czlowiekowi RZYGAC nic dziwnego,ze polki maja wszedzie opinie KURWY! sorry,ale same sobie na to zasluzyly!!!

Gość klon_
Albo wyobraźmy sobie Polaka, który jedzie do Tajlandii i zabawia się ze śliczną młodziutką Tajką. Toż to czysta sodomia :(

Gość tematu znawca
o jednym zapomnialem!! ciekawy jestem,byc moze istnieja jakies statystyki? ile z nich przywiozlo HIV-a albo Hepatitis lub inne choroby,zarazajac w domu partnerow i mezow!!!!???

Dokładnie - zgrywają wielkie dziewice i zadzierają nosa. Nie można zaprosić na kawę albo na spacer, bo sie wielce cenią i nie idą na kawę z byle kim :O A potem dadzą doopy na imprezie w kiblu i płacz na kafe że on wydymał i nie zadzwonił...Głupie polskie krowy :O

Gość klon_
"Życie arabów polega na zabijaniu niewiernych i na seksie" Jakie warunki trzeba spełnić aby zostać Arabem ? :)

Gość pieknyigladki
polka materacem swiata...

Gość PolacyZenada
zenujacy poziom tej dyskusji....Mezczyzni w Polsce musza byc bardzo zakompleksieni skoro tylko tak potrafia sie wypowiadac. Sama bylam w Egipcie 6razy, z rodzicami, potem z mezem. Piekny kraj, fajni ludzie. W zyciu nie wpadlabym na to, zeby dziewczyny, ktore tam spotykaja sie z miejscowymi wyzywac. Ich sprawa!! A WAm biedni, zenujacy polscy mezczyzni wara od nich!!

klon_ \"Życie arabów polega na zabijaniu niewiernych i na seksie\" Jakie warunki trzeba spełnić aby zostać Arabem ? Śmierdzącym arabem musisz się urodzić, ale możesz się dać się sponiewierać analnie przez arabskiego pastucha, wtedy będziesz swój. Tylko że Twoi bracia mogą Ci próbować wmówić, że Twoja matka to stara niewierna suka :) a niewiernym podrzyna się gardziołka :) Kapujesz młotku? Polacy jeśli już, mają kompleksy z powodu dupodajstwa żon czy też dziewczyn - dupy na lewo dają nawet kochanki. Polki mogą dać się rżnąć na prawo i lewo ale sęk w tym że łapią rózne paskudztwa i zarażają swoich partnerów. Tak właśnie było z Simonem Molem ex królem wirusa HIV. Simon zdechł ale zdołał sobie pooruchać aż że hej! Wszystkie i te zdzirowate i te porządne dawaly mu doopy bez zabezpieczenia, rżneły się aż miło a potem bzykaniu szły grzecznie do domu do swoich partnerów :) Polki jesteście głupie koorwy i nic ponadto...Splunac na was to za dużo :O

Gość klon_
To skomplikowane, ale zaczynam rozumieć Maks. Łebski z Ciebie facet. Zagadka dla historyków: Czy wymordowanie przez krzyżowców wszystkich muzułmanów i Żydów w 1099 roku w Jerozolimie i prawie stuletnia okupacja miasta także mogły wynikać z kompleksu małego członka jakiegoś niedowartościowanego Maksika ?

Gość gwiasta
Florek, czemuś zmienił nicka?

Gość ktos tam seeeem
SEKS Z ARABAMI JEST SUPER, ONI SA 1OO RAZY CUDOWNIEJSI, SA SEXI, ROMANTYCZNI...SWIETNA PRZYGODA. mam gdzies co o tym mysla mizerne polaczki oczywiscie ze beda pisac ze ''OH EH jakie puszczalskie''...ale musza sie jakos bronic!

Gość gwiasta
Swoją drogą, jestem dziewczyną i mam stałego partnera, seks z przypadkowym partnerem był mi zawsze obcy, ale na przykładzie dziewczyn które znam, muszę stwierdzić, że Polki są potwornie łatwe i naiwne. Potrafią się rozkraczać cały wyjazd przed jakimś Hiszpanem ("bo tak pięknie mówił, powtarzał mi, ze jestem piękna...") mimo, iż tamten nie skończył nawet podstawówki. Z byle robotnikiem się bzykną, bo to wielki Latino. A później nerwowo odświeżają pocztę e-mailową w nadziei, że jednak napisze "I miss you".

Gość ktos tam seeeem
ja mialam swetna romantycxan przygode chodzilismy razem na miasto pokazywal mi wspaniale miejsca ktore znaja tylko tubylcy zapraszal mnie na kolacje ...randki byly super, a potem uprawialismy cudowny seks...oni potrafia owiele wiecej niz polacy i same zobacznie ze pozwolicie im na wiele wiecej potem szkoda wracac do tego szarego kraju i do tych beznadziejnych facetow

Gość araaaa
gwasta hehehehe dobre, dobre :D

Gość ktos tam seeeem
i jeszcze jedno tu nie chodzi o molosc tylko o przygode! wszscy o tym wiedza! POLSKA TO JESZCZE BARDZO ZACOFANY KRAJ...i bardzo katolicki i staroswiecki.(nie pisze o wszystkich oczywiscie)

Gość araaaa
ktos tam seeeem to podszkol jakiegoś polaka :) mówię Ci ze dobry polak nie jest zły :P

tak niestety Polacy to beznadziejni faceci. Na Wyspach robia z siebie niewiadomo co. Slowa po angielsku powiedziec nie portafia, interesuja ich tylko dragi, woda i jakby to przeleciec kolejna panienke. Wstyd mi czasem ze jestem Polka jak to ogladam. Coz nie dziwie sie ze Panie wola obcokrajowcow. Bo Polacy to niestety najwieksze scierwa. I czas sie z tym pogodzic panowie

Gość gwiasta
ktos tam seeeem- a kim był z wykształcenia, jakie miał zainteresowania? Pewnie nie miało to dla Ciebie znaczenia, bo patrzyłaś tylko, żeby rozłożyć przed kimś nogi. Współczuję, że nie potrafisz znaleźć sobie fajnego faceta w Polsce. Smutne to, ale cóż. Ten obcokrajowiec pewnie nawet nie może Cię mile wspominać, bo byłaś jedną z wielu...

Gość gwiasta
No cóż, jak dotąd dziewczyny tylko potwierdzają opinię obcokrajowców o Polkach ;) Żal mi Was, ja nie miałam problemu ze znalezieniem w Polsce faceta, który jest świetnym człowiekiem i niesamowitym kochankiem. Macie jakieś kompleksy?