Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777-X

Seks-turystyka Polek.

Polecane posty

Gość klon_
No i dobrze. Jestem pewien że Rosjanki będą bardziej uległe i wykażą się większym kunsztem miłosnym :)

Gość araaaa
gwiasta :) nie dotrzesz do tych ludzi, nie znają prawdziwych więzi, nie wiedzą co to dobry seks nie wspomnę o miłości . ale co tam , głupoty nie należy żałować :)

Gość ktos tam seeeem
gwiasta - byl przystojnym barmanem ktory lubi sie dobrze bawic ,cieszyc z zycia oraz motoryzacje nie masz mi co wspolczuc, mozez pozazdroscic lub wspolczuc sobie ;) spedzilam z nim wspaniale chwile i wiesz co ...on byl jakby jedna z atratcji turystycznych i oszwszem uprzedmiotowilam go , wy faceci to samo robicie z kobietami ,teraz kobitki sa na rowni. a faceta w polsce aktualnie mialam ale stwierdzilam ze zwiaze sie dopier ogdy bede chciala sie ustabilizowac i zalozyc rodzine. ..i chyba nie bede to polak ..arab tez nie bo to jest atrakcja. ale jakis wloch lub francuz jako wybranek na cale zycie jak najbardziej, pozdrawiam

Gość ana solo
polaczki to ciamajdy o nie prawda gwiasta ze mamy kompleksy poproztu mierzymy wyzej. kobiety staja sie wyzwolone ;) polska to zacofanykraj z zacofanymi ludzmi , nastepne pokolenia beda juz mniej staroswieckie.

Gość elizka911
MILOSC I PRZYGODA TO DWIE ROZNE SPRAWY. popieram przygody z wlochami!!!!!!!!!!! raz sie zyje ludzie, potem bedzie co wspominac :D

Gość zbik chytry kot
no pewnie-->> [zgłoś do usunięcia] grzeczna diablica a czy to tylko polki tak robia? mysle ze nie. ale... jesli polski mezczyzna nie potrafi docenic kobiety to nic dziwnego ze kobieta szuka pocieszenia w innych krajach. kazda z nas chce byc choc przez chwile szczesliwa i odzyskac poczucie wlasnej warosci" Nawet nie musialas tego pisac.Przeciez my wiemy,ze za kazdy wasz czyn-odpowiadaja MEZCZYZNI.To jest tak oczywiste,ze nie warte nawet twojego wysilku pisania.

ANA Solo. Ty chyba dzidzia jesteś i nie wiesz ,że Polki zawsze się z obcokrajowcami ciachały .Ale te pojebane jak ty

zbity chytry kot Szukaja pocieszenia w obcych krajach bo tam mogą być odwazne tak jak na kafeterii. Obłudne zwyczajnie

Gość fanaberia79
odpowiedż dla "maksika" żal mi ciebie chłopie strasznie,ale proszę n ie miej pretensji o arabów za to że nie potrafiłeś zaspokoić żadnej polki-ba pewnie europejki a oni tak. To nie ich problema twój. Rada:SEKSUOLOG CIEBIE POSZUKUJE -NIEUDACZNIKU.

Gość DRANGETHINI39
Na widok innych genów cipki i kutasy szaleją prawda stara jak świat, jak 20 lat temu przyjechały do kumpla siostry młode Dunki, to bzykały się na hektary, tak chętnie, że jedna o mało co bzyknęła by się z jego psem, w końcu zachowywały się jak suki w rui, to był wtedy szok> jak bywałem w holandii, w mieście gdzie mieszkały chyba wszystkie nacje świata i tak, bez problemu z kumplem mieliśmy branie , bo z polska, obcy, nowi i tajemniczy!!! Nawet nie trzeba było się wysilać, same dziko stękały zanim poczuły bolca. Jak w moim mieście kilku wlochów budowalo jakąś fabryczkę, bo co noc bzykali inne miejscowe, ktore pielgrzymowały do hoteliku do barku z całego powiiatu. Jak bylem na delegacji w sieradzu, tak samo, niedopędzenia....geny, geny nami rządzą, a raczej ich wymiana, by się niezdegenerowały

Gość Postępowe puszczalskie
Tak sie zastanawiam nad jednym, dlaczego jak Polki puszczają się z obcokrajowcami, to zaraz poniżają polskich facetów, uogólniają, deprawują słownie, że takie fujary, że to katolicki kraj = się zacofany, a one koorwa takie postępowe i nowoczesne, bo kopcą się z romantycznym wlochem, a araby to nie zacofani?, nie, oni są tak postępowi, uczciwi, kochający i jak lepper z jego samoobroną zawsze czuli kochankowie, rozumiejący kobiety, męscy i seks maszyny, czyżby chciały wytłumaczyć swe puszczalskie przygody. dziwne to trochę. okey, puszczaj się z obcokrajowcem, ale nie uzasadniaj tego, że wszyscy polscy faceci to miernoty i debile

Gość Postępowe puszczalskie
Myślę, że to co napisał drangethini39 jakoś się pokrywa, że moc przygody, nowych genów, jest silniejszy i pociągający, a nie miernota faceów....to tylko tłumaczenie i rozgrzeszenia siebie

A ja bym sie cieszyl gdyby moja zona byla sexturystka , podobno zgraniczni mezczyzni sa o wiele lepsi w lozku.

Gość Npuzzle
Haha to mam sie z pokaczkiem przespac, wole namietnego araba z duzym penisem....sorry sa czysci, wysportowani, inteligentni I wiedza jak zadowolic dziewczyne,meza nie szukam a co do HIV do czego sa prezerwatywy...

Gość Npuzzle
Sorry Mialo byc z polaczkiem

Gość 123443211234
prezerwatywy nie chronia przed HIV

Gość gość
SZUKAMY! Kobiet, które w poszukiwaniu seksualnych przygód wyjeżdżają za granicę i opowiedzą o tym w programie telewizyjnym. Opowiedz nam o swoich doświadczeniach, podziel się swoją historią! Nagranie odbędzie się w Warszawie 1 października w godzinach popołudniowych. Kontakt: program@dejerez.tv

Gość gość
Tak czytam te BZDURY co wypisujecie i żal mi WAS ! Każdy ma prawo do odrobiny szaleństwa na wakacjach. Polskie Kobiety RÓWNIEŻ. Ludzie co jest z wami ? Laski piszą, że polscy faceci są kiepscy w łóżku. Chyba ci z którymi byłyście - na pewno nie wszyscy ! A może wy jesteście kiepskie ? A faceci wyzywają je od k***w ?! Nie rozumiem... Każdy ma prawo robić co chce... Opamiętajcie się polaczki !

Gość gość
Własnie z wakacji wróciła moja koleżanka. Wyjechała jeszcze ze swoją koleżanką. Bez krępacji poopowiadała, ze jej koleżanka miała "romans" z z miejscowym. Sama gra, że ona to nie ze te brudasy śmierdzą fuj fuj hipokrytka. Jestem pewien, że obie dawały czadu. Zaczynam trochę zazdrościć miejscowym. Or***ają się tych turystek. Nie są w stanie przerobić pewnie tych tłumów. A nasze panie na miejscu grają cnotliwe. Trzeba się sporo napocić żeby taką zaciągnąć do łóżka.

Gość gość
Z tego co widzę to seksturystyka staje się coraz bardziej popularna, trochę mnie to przeraża, szczególnie, że to często dotyka również dzieci. Poczytajcie sobie artykuły na ten temat http://wdobrychstosunkach.pl/seksturystyka.html Statystyki mnie osobiście zadziwiają... Sama bym się na to nigdy nie zdecydowała!

Gość gość
up !

Gość gość
co w tym złego? moja żona jeździ sama co roku Turcja, Tunezja, Egipt, tam jest dużo przystojnych młodych Panów...i korzysta....wraca wypoczęta wyluzowana i wyżyta seksualnie....mi to nie przeszkadza:)

Gość gość
wiem co mam w gaciach to się nie dziwię polkom niech się wyszaleją naładują baterie na cały rok będą dla nas lepsze :)

One22 - brawo ! tak wlasnie jest.....Przeciez to samo dotyczy kobiet Niekoniecznie trzeba za granice wyjezdzac ale za granica jest latwiej, bo nikt nie zna...nikt nie wytknie....Wtedy pokazuja jakie sa.....I chocby z koniem ale sie pusci byle miec duzego ku**sa w ci**ce Niektóre do ostravy jezdza i tam tez daja popisy. To dlatego za granica Polki maja opinię łatwych i puszczalskich. Wystarczy obejrzec program o facetach, którzy robia to dla kasy.....Kobiecie, na która nikt w Polsce nie chce popatrzec tam uslyszy jaka jest piekna i za buty warte 20 EUR płaci 300 :-) Do tego taki ja przeleci i wraca pozniej zadowolona i wypisuje bzdury na kafe

Anna Solo- stan przed lustrem i wtedy ocen dlaczego musisz za granice jezdzic, by sie bzykac :-) Normalne i ładne Polki nie muszą nigdzie jezdzic

nad naszym morzem tez sa ogniste wakacyjne romanse

Gość gość
i Hurgada przyjechała do Ełropy.....