Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aluniaaaaaaaaaaaaaa

dlaczego ladne dziewczyny zawsze trafiaja na nieodpowiednich facetow?

Polecane posty

Gość aluniaaaaaaaaaaaaaa

ktos mi to wytlimaczy a te brzydsze zawwze kogos maja i to przewaznie fajnego faceta a te ladne to zawsze sa widziane jakoobiekt na jedna noc i nic poza tym:( takiej dziewczyny zaden facet nie chce poznac blizej z charakteru pobyc z nia czemu kurwa faceci sa tacy?????????

Gość MałaŻabka
nie wiem właśnie :/ ale to prawda...

Gość MałaŻabka
nie wina baby, tylko facetów!!! wiecie co usłyszałam niedawno bo się wymskło facetowi? "boję się ciebie" bylam w szoku, bo się taki pewny siebie i w ogóoole super wydaje...

Gość kobieta taka
oj!nie!!!!

Gość klon_
W przypadku mojej żony było dokładnie odwrotnie :)

Baby, baby. Nie istnieje coś takiego jak "trafianie zawsze na... ". To są świadome bądź nie wybory zarówno babeczki, jak i faceta.

ja do \"urodziwych\" nie należę (wg obowiązujących kanonów) i powiem krótko - pieprzysz jak potłuczona :)

I w 99% przypadków to się potwierdza. Przy ładnych kobietach większość facetów, i mowie to z bolem serca, włazi pod pantofel. A im rogi rosnął :o

czy ja wiem czy to prawda zalezy kt co uwaza za ladne ja wsrod moich znajomych sie z takim trendem nie spotkalam raczej sa dopasowani

Gość valenciana
bo przystojni i dobrzy faceci omijają ładne dziewczyny myśląc że jak ładna to na pewno zdradzi albo że jest pusta i głupia Ale bzdura:D:D Ale wierzcie sobie w to, trzeba sobie jakos poprawic samopoczucie:D

no cóż ja mam po prostu pecha, nie jestem brzydka, a długo jestem samotna... nie chcę się wiązać z niedojrzałymi dupkami z rozchwiana osobowością ani z egoistycznymi kretynami którzy myślą tylko o własnych potrzebach

Gość a ja wam cos dziolchy powiem
Facetów to sobie same wybieracie. Ile razy odrzucacie tych wlasciwych z powodow wlasciwie znanych tylko sobie. Tak czesto mowicie ze wyglad nie ma znaczenia ze liczy sie charakter a pozniej i tak wybieracie tych wypacykowanych lalusiow w samochodzie tatusia :-o Taki was skrzywdzi ale nie ma dla was z tego zadnej nauczki. Po skrzywdzeniu wracacie do "tych brzydszych" aby sie wyzalic a poznieoj heja to samo i znowu wiazecie sie z jakims pakerkiem ktorym mozna sie pochwalic proznym kolezankom:-o I kolo sie zamyka. Dopuki nie zaczniecie dawac szansy innym to tak bedziecie mialy. I w sumie dobrze wam tak, skoro niektorych facetow traktujecie tylko jako pocieszycieli a pozneiej idziecie z kolejnym frajerem ktory was krzywdzi ( ale on przeciez jest taki pieeekny :-o ) Mam kolezanke za ktora latalem duzo wczesniej. Faceci ja krzywdzili wiec przychodzila do mnie wyzalic sie, wyjscna piwo i to wszystko po czym wiazala sie z kolejnym idiota z klasOM:-o Jak ktorys z kolei zrobil jej dzieciaka przyszla z podkulonym ogonem i przepraszala mnie ze wczesniej mnie nie zauwazala i ze chce ze mna byc - ale ze z dzieckiem w brzuchu tego nie dodala :-o

a ja wam cos dziolchy powiem masz dużo racji tyle że ja pustych pakerów omijam z daleka bo wiem że to dupki:) stara baba już jestem, mam 26 lat :O🖐️ przynajmiej została mi odwaga cywilna

Gość prawie26
ja jestem przeciętna choć według mojego męża najładniejsza na świecie :P...i powiem wam ze to zależy od faceta czy da sobą kierować czy nie....(nawiąuje tu do postu wyzej o pantoflarzach)...jesli facet jest zaborczy to nawet miss swiata nie pokieruje facetem....ja zawsze chciałam takiego faceta gdzie to ja miałabym ostatnie zdanie i gdzie mogłabym nim ''rządzić''...no i mam takiego...wiadomo ze niekiedy sie stawia ale i tak zawsze wyjdzie na moje :P;)

i jeszcze jedno, często ci niepozorni z pozoru faceci nie mają odwagi zagadnąć do ładnej dziewczyny, to tez bywa irytujące bo ładna dziewczyna tez może być nieśmiała

>> no cóż ja mam po prostu pecha, nie jestem brzydka, a długo jestem samotna Gdybys byla ładna, to faceci lgnęli by do ciebie jak muchy do gówna :o

lgną jak muchy do gówna, tyle że to są robole na ulicy, starsi zdziadziali faceci, rówieśnicy chcą mnie tylko przelecieć, młodsi przeżyć przygodę - długo by wymieniać... a reszta jest nieśmiała albo nie wykazuje inicjatywy.. a ja kilka razy wykazałam się inicjatywą i nic

Gość a ja wam cos dziolchy powiem
Ja przyznaję, że jestem takim mniej atrakcyjnym facetem, który idealnie nadaje sie do tego by wysłuchał jak jakaś panna sie żali ale aby ze mną być to... sory ale nie jesteś w moim typie, ale na pewno kogoś poznasz :-o Ile tych bredni można słuchać ? I żeby nie bylo - nie podrywam pustych plastikowych lalun typu Jola Rutowicz a zwykle atrakcyjne dziewczyny z klasa ale bez plastiku jak np Marta Żmuda Trzebiatowska ( oczywiscie osobiscie jej nie :-p )

>> musze się wykazywać inicjatywą - tyle że dla mnie to też błaznowanie i samoośmieszanie się Aha, facet może błaznować sie i ośmieszać nrażając się na odrzucenie, ale kobiecie już to nie wypada?:o