Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aluniaaaaaaaaaaaaaa

dlaczego ladne dziewczyny zawsze trafiaja na nieodpowiednich facetow?

Polecane posty

Gość czy jestem gorsza...
a wiecie co jest ze mna? uwazam sie za ladna dziewczyne zawsze mialm powodzeniefacetow kolo mnie bylo pelno wielu wyznawalo milosc ale zaden mi sie na tyle nie podobal aby odwzajemnic uczucie.... a jak sie zdarzyl taki. ktory mi sie spodobal to zaczal sie flirt ja jemu niby tez sie podobala i co? po czasei widze ze idzie z inna nie wiem co jest ze man jestam ladna mila sympatyczna dziewczyna a ciagle trafiam na takich albo zajetych alba na takich ktorych uczuc nie odwzajemniam poza tym tamta dziewczyna nie jest ladna moim zdaniem ale ja pewnie nie jestem obiektywna dosc niska siega mu ledwo za biodra:) i zaczyna u mnie w glowie powstawac takie cos dlaczego ona przeciez ja jestem ladniejsza milsza fajniejsza madrzejsza co on w niej widzi?????????? wiem ze nie powinnam tak myslec moze jemu sie podoba widac jest z nia szczesliwy a mna wciaz kieruje chore emocje:O

Bo ladne dziewczyny nadaja sie tylko do jednego, nie ma co owijac w bawelne. Same kreujecie na nie wiadomo co, wybieracie za facetow samych lalusiow z silowni co w glowie im tylko jedno wiec sie nie dziwcie. a ja wam cos dziolchy powiem masz duzo racji.

Gość valenciana
Madame, alez probujesz sobie wlasnie poprawic samopoczucie, bo ciagle podkreslasz jaka to jestes ladna i upatrujesz w tej urodzie przyczyne twojej samotnosci, co jest kompletna bzdura. Moze masz po prostu pecha, a moze cos w tobie jest nieladnego(zarowno w wygladzie jak i wcharakterze) co odpycha facetow, nie wiem. Wiem natomiast, ze stwierdzenie, ze faceci boja sie ladnych kobiet i uwazaja je za glupie jest totalna nieprawda, ktora samotne desperatki powtarzaja sobie jak mantre:D

ale przecież tak jest że faceci boją się ładnych kobiet a to że uważają je za głupie to już zależy bo tak nie można powiedzieć ogólnikowo czasami jak ładna dziewczyna nie ma tyle pewności siebie co inne zdarza się ze jest sama bo tak chyba jest że faceci boją się ze jest dla nich za ładna a ona uważa że nie jest dość ładna bo nie miała facetów takie typowe nieporozumienie oczywiście często ładne dziewczyny mają powodzenie ale czasem są wyjątki

Gość mysliciel42
ladni ludzie czesto szukaja tych najpiekniejszych i bez znaczenia czy to facet czy kobieta..ten narcyzm jest u obojga, odwzajemnianamy uczucia tylko tym ktorzy nam tego nie daja bo czujemy sie odepchnieci i myslimy sobie jak to? ktos moze mnie olac takie piekno? a olewamy juz tych ktorzy nas pokochali bo juz zdobylismy u nich potwierdzenie naszego narcyzmu ...Narcyzm to choroba i ja na nia choruje!!! czy ktos jeszcze?

Gość hahahahahahaha
proste wybierzcie tych co sa niekoniecznie ladni ale maja cos w glowie a gwarantuje ze bedziecie szczesliwe bo oni to docenia ze maja ladna laske:) i beda was traktowac jak krolowe a nie jak szmaty ktore mozna wymienic po tygodniu..

Gość mysliciel42
zgadza sie to proste ! ale ludzie to stworzonka u ktorych logika to 1% a uczucia 99%

Gość Sratatatatatatatatata
ale jestescie pierdolnieci :D nie znam faceta ktory chcialby miec brzydka babe :-O chociaz nawet nie wiem co wy kafeteryjni geniusze uwazacie za piekne,pewnie wykreowane idealy z photoshopa ktore nawet nie istnieja :D zaloze sie ze ten topik zakladaja paskudne paszczury ktore uwazaja sie za piekne i chca wszystkim wmowic ze nie maja nikogo bo chlop ladnej nie chce:-O a ci faceci co to potwierdzaja to nieudacznicy zyciowi na ktorych nawet krowa nie splunie :-O powiem tak:D pokazcie zdjecia "pieknosci":D niech zobacze jakie jestescie "idealne":Dhehe,bazyle pod plaszczykiem piekna:D

Gość mysliciel42
!Sratttata!..myslalem ze tutaj dyskutujemy a nie obrzucamy sie miesem

Gość mysliciel42
wyjdz na ulice i rzuc w kogos butelka moze ci przejdzie

sratatata gratuluje elokwencji naprawdę jak to jest ludzie rozmawiają normalnie a tu pojawia się coś takiego zupełnie nie rozumiem takich ludzi

większość ludzi to egoiści którzy chcą żeby być pod ich wiecznym wrażeniem i do tego jeszcze z czymś takim jak fałszywa skromność

Gość Ju......
Same sobie takich wybieracie. A wystarczyłoby popatrzeć trochę sercem i rozumem - a nie tylko tym, co macie między nogami. :o

Gość weronisiax
A tam.....Na to nie ma regoly bo nieraz taka zwykla panna ma cos w sobie i facet sie w niej zakocha a mimo ,ze sa ladniejsze to ich nie chce.....to zalezy jak sie ludzie dobiora jak facet sie zakocha to widzi tylko swoja panienke inne sie nie licza-nawet jak sa ladniejsze.

Gość biegiem na terapie
myslicielu z tymi procentami to o sobie tez mowisz?

Gość vhgjvgfj
dfgdfg

ja rowniez nie zauwazylam w moim otoczeniu przypadkow potwierdzajacych hipoteze autorki...

Gość Ju......
He, ciągnie swój do swego, nie? :D

Gość hellooooo
a ja mialam odpowiedniego faceta, ale brak mi było namiętności którą miałam wcześniej i go zostawiłam a co dalej bedzie to nie wiem. dodam ze raczej brzydka nie jestem

są takie dziewczyny ale żeby zawsze tak było to oczywiście tak nie jest a autorka w swoim poście miała pewnie na myśli ze jest ładna i trafia na nieodpowiednich facetów i dlaczego tak jest :)