Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1998

Moja szefowa rozmawiając ze mną,często się czerwieni..

Polecane posty

Gość 1998

a ja nie wiem jak sie wtedy zachować,urywam temat,szybko pytam o cos innego,by ta niezręczna sytuacje odwrócić i niby nie zauważac tego.Raz kiedy siedziała,kiedy weszłam do jej pokoju,by cos tam powiedzieć,to zerwała sie na rowne nogi i zachowywała sie jakby sam papiez przyszedł do niej,była az stremowana,jakas dziwna.To przeciez ona jest na prawdę kimś,ona decyduje itd.Czasem czuję sie niezręcznie,i nie wiem jak to zmienić,lubie ją.Zna sie tu ktos na psychologii,nie umiem jej rozgryżć.

Gość hehehehhh
lesbijka. ;d

Gość valenciana
moze siedzi na redtube i podskakuje na dzwiek otwieranych drzwi?:D

Gość hehehehhh
a może robi coś przeciw Tobie? ;> np. podrywa Twojego faceta, albo grzebie w Twoich rzeczach? może coś Ci ukradła? hm? : >

Gość 1998
Odpada:-),ma dzieci,ja też:-),więc lesbijką nie jest.tego akurat nie obawiałam sie. Przeciw mnie nic nie robi,wręcz przeciwnie,zasypuje mnie prezentami non stop,zarówno z jakiejs tam okazji,jak i bez. Może jest po prostu wstydliwa?

Gość hehehehhh
aaa oglądasz może Mode na Sukces?! moze jesteś jej córką, którą oddała do adopcji! i teraz ona się z tym krempuje! : > w serialach często tak jest! : >

Gość pukstuk
niektorzy tak maja ze jak chca cos powiedziec do kogos, kogo nie znaja dobrze, albo ma to jakies duze znaczenie to sie czerwienia, ja czasami tez jak ide do kogos o cos zapytac np do wykladowcy to sie robie czerwona jak burak mimo ze sie go nie wstydze, nie jestem az tak wstydliwa, czasami jak o czyms z kim zaciekle dyskutuje to tez sie czerwienie :O

Gość hellooooo
ja też się potrafię czerwienić w rozmowie z kims a jestem elokwentna, rozgarnięta... i też jestem szefową :) i już nie widzę w tym problemu, ale jak podskakuje itp.to może rzeczywiście zajmuje się czymś innym niż pracą np.pisze na kafeterii :)

Gość 1998
Może,nie wiem..właśnie chcę sie dowiedzieć,domyśleć.łaściwie,to może nie jest wstydliwa,tylko delikatna,choc nie zawsze.Czase mwidziałam ją w akcji i...potrafi dużo:-).

Gość 1998
jak podskakiwała:-) to wcale nie sprzed kompa..

Gość hellooooo
no bo czerwienienie się to niz zawsze przecież nieśmiałośc tylko, to może być też hmm.."zaangażowanie w rozmowę" i to niekoniecznie delikatność. niektórzy tak mają i już. to zalezy co tam jeszcze się z tym wiąże, jak zagubienie itp.ti niesmiałosć

Gość hellooooo
to a coś na sumieniu :)

Gość hellooooo
powodzenia z szefową, ja uciekam bo jestem wlaśnie w pracy i nie chcę żeby ktoś mnie przyłapał :)

Gość 1998
to takie spuszczanie wzroku,poprawianie włosów-jak dziewczynka.

Gość hellooooo
to może jakaś zagubiona rzeczywiście. jak chcesz pomóc to nie urywaj szybko rozmowy, nie zmieniaj tematu a raczej gadaj jakby nigdy nic, może będzie lepiej. jak potrafisz w końcu to szefowa... a może o podwyżkę poprosiłaś.. :) spadam już serio

Gość 1998
a gdzie tam poprosiłam,ona sama daje.Dobra spadaj;-),miłego dnia.

Gość mysliciel42
co masz za problem? gorzej gdyby to byl szef..ha..ha

Gość 1998
może i gorzej,ha,ha. To nie problem,ale czasem żle sie czuje za nią,tj. nie chciałbym,żeby ona sie czuła dziwnie,a tak jest,bo widzę.

Gość mysliciel42
a moze masz chec ja przeleciec i wszystko sobie wmawiasz-AUTOSUGESTJA!!! slyszales o tym?

Gość 1998
czytaj ze zrozumieniem:-)

Gość bez obaw ziom
może groźnie wyglądasz, jesteś duża i umięśniona? :>

Gość 1998
:-) ależ wręcz przeciwnie

Gość 1998
Jednak.Wczoraj jak byłyśmy same,nachyliła sie nade mną i zaczęła mnie czule glaskać po plecach,głowie.zamarłam,bo nikt juz od b.dawna mnie nie dotykał w taki,ani żaden sposób.Czułam strach i przyjemnośc jednocześnie.To było dziwne.

Gość 1998
I znów sie powtórzyło.Bez słów w odpowiedniej chwili dotyka moje włosy,ramiona.Nie potrafie sie odezwać,jestem sparalizowana.Zmienie tą prace,tą prace,to pewne,choc nie mam na oku nic na jej miejsce.