Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marilyn656565656

mam 30 lat a wyglądam na 17

Polecane posty

Gość marilyn656565656

Często jak kupuję fajki proszą o dowód osobisty,nikt nie wierzy ile mam lat.Nie jestem jakąś malutką kobietą,mam 171cm wzrostu,tylko bardzo młodą twarz.Ma któś podobnie?

Gość marilyn656565656
jedyne co zdradza mój rzeczywisty wiek to wypadający odbyt:o

Gość walizeczka pełna ch..jstwa
miałam taką kolezanke, wiec jestem w stanie w to uwierzyc, ale wiele jest osób, co takie pierdoły opowiadają i sobie w ten sposób poprawiaja humor - a niekoniecznie jest to prawda Załozęsie, że zaraz sietu zbiegnie cała banda takich, co mają po 30 lat, a "nikt im piwka nie chce sprzxedac"

Gość oniemiałam z wrażenia
odbyt ci wypada? :O

Gość kotka222
ja tak mam, mam 23 lata a wygladam na 16, a jaki zawód wykonujesz?

Gość sam na samm
a ja mam 40 lat i chodze w pieluchach tzn podpaskach

Gość marilyn656565656
jestem bufetową

marilyn656565656 ciesz się :) niektóre kobiety zrobią wszystko aby wyglądać młodo ;P

Gość marilyn656565656
no włąśnie nie pracuję w ogóle, może to dlatego :P poza tym mam kasę na kosmetyczki, różne zabiegi.... jest mi żal bo patrzę na moje koleżanki, które są paskudne, mają już zmarchy, a mnie wciąz podrywają studenci...

Gość marilyn656565656
to o odbycie to żałosny podszyw,a z wyglądu cieszę się oczywiście

Gość marilyn656565656
może dlatego że dużo palę, ćpam i piję, czasami jak nie mam kasy to nawet winiak i nalewkę. Niezbyt urosłam, włosy mi wyleciały i mam małą główkę z opuchniętą twarzą, niektórzy myślą że jestem chłopcem

Gość przyszła mamusia23
hej widzę że mamy podobnie:-) ja już się tym nie przejmuję, lepiej wyglądać młodziej niż starzej.. odkąd pamiętam jak mówię ile mam lat t i tak nikt nie chce wierzyć albo jakieś głupie komentarze bądź również proszą o dowód jak kupuję wino w sklepie, no ale mam to gdzieś, większość ludzi robi to z zazdrości bo oni mają mniej lat a wyglądają na 10 lat więcej , ja mam 23 lata a wyglądam na 16-17 a teraz jak jestem w ciąży i byłam ostatnio w przychodni to ludziom o mało oczy nie wyszły, taka młoda i już w ciąży;-) pośmiać się można także nie przejmuj się tym tylko ciesz się że tak wyglądasz o zobacz przynajmniej nasi partnerzy nie wymienią nas na młodszy model;-) pozdrawiam

Gość valenciana
Kolejny topik z serii: nie moge kupic papierosow bez pokazania dowodu:D Czy wy w ogole macie lustro:O Rozumiem, ze mozna mlodo wygladac, ale NIE DA sie pomylic 30latke z 17latka, to juz nie ta skora, nie te rysy, nie te mlodziencze spojrzenie, takze dajcie juz sobie spokoj:D

Gość marilyn656565656
znowu podszyw,mam dosc,ide stad

Gość marilyn656565656
...to ze jestem jednak kobietą rozstrzyga rybi zapach który wydobywa mi sie spod miednicy

valenciana dobrze prawi Poza tym takie pytanko : gdzie to tak sie kontroluje nieletnich? Bo ja widzę co rusz autentycznych nieletnich, jak kupuja piwka czy winka i nikt ich o dokumenty nie prosi

Gość ciekawa8888
weż idz sobie i podszywaj się gdzieś indziej żałosny jesteś bądź żałosna że też tacy kretyni się rodzą!!! współczucia

Gość valenciana
Dokladnie. Bez problemu 15latki kupuja alkohol, papierosy, a one 30latki musza biedne dowod pokazywac:D:D

Gość herra bae
też mam taką koleżankę, ma 36 lat ,odchudziła się do 46 kg i wydaje jej sie że jest super młódką i wszystkih chłopakom na osiedlu truje doope karząc im zgadywać ile ona ma lat. Nie zdaje sobie ona nawet sprawy, że jest kurva okropna, widać po gębie że babsztyl jest przed 40 ale ta tego nie rozumie, jest przekonana że jest piękna. Nie da sie oszukać natury, po ryju widać, 18 latka choćby ważyła 100 kg to widać że młoda a ta stara myśli że jak pójdzie do kosmetyczki to może się równać z nastolatkami bo tak sobie umyśliła w swoim chorym umyśle i łudzi sie nadzieją. Pokaż zdjęcie autorko a rozwiejemy twoje wątpliwości.

Gość ciekawa8888
ja jestem juz pomarszczona pomimo tego ze mam dopiero 27 lat,moze dlatego ze mam ciezka prace i stresujace zycie,pracuje w portierni

Gość ciekawa8888
zawsze jak chce mi się kupę to nie biegnę do łazienki tylko robię w majtki. potem udaję przed sobą że nie zdążyłam dobiec do łazienki :) taka jakaś jestem, dziwna

Teraz FAJKI mozna praktycznie kupić wszędzie bez dowodu ... poza tym, wybacz ale 30 letnia kobieta nigdy ale to nigdy nie będzie wyglądać jak 17 latka. To juz zupelnie inne rysy twarzy, wygląd, zmarszczki. NIE twierdze ze nie mzoesz mlodo wyglądać, ale na pewno nie jak nastolatka

Gość herra bae
a poza tym cieknie mi coś z dupy, nie wiecie co to może być?

hehe mam taką kolezanke, co sobie na naszej klasie wstawiła zdjecie, widać, ze jest po 30, bo zmarszczki lekkie itd., a w opisie sobie walnęła "osoba na tym zdjeciu ma 33 lata, mozecie w to wierzyc bądx nie" I cos mi sie wydaje, ze mamy tu do czynienia z podobnym przypadkiem

Gość valenciana
Pomawiacz, jak widzisz wiele kobiet sobie wmawia, ze wygladaja na nastolatki. Niedlugo to beda twierdzily, ze wygladaja jak przedszkolaki:) Ja tez znam taka kobiete. Jest po 30stce, bardzo zadbana i zwracajaca na siebie uwage, ale oczywiscie widac, ze nie jest juz mlodka. Ona jednak jest przekonana, ze wyglada na studentke:D

marilyn656565656 no włąśnie nie pracuję w ogóle, może to dlatego poza tym mam kasę na kosmetyczki, różne zabiegi.... jest mi żal bo patrzę na moje koleżanki, które są paskudne, mają już zmarchy, a mnie wciąz podrywają studenci... Taaaak? A czemu nie piszesz pod czarnym nickiem i nie pokażesz swojej foty? Ściemniasz prowokatorko.

Gość madera 3o456
wiesz, sama jestem po 30 i nie wmawiam sobie bzdur, pomimo że dbam o siebie. Na pewno nie mam zmarszczek ale po twarzy, rysach widać że nie mam 18 lat. Nonsens

Gość marilyn656565656
ok, przyznaję. tak naprawdę jestem pomarszczona jak penis mojego dziadka