Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marilyn656565656

mam 30 lat a wyglądam na 17

Polecane posty

valenciana Pomawiacz, jak widzisz wiele kobiet sobie wmawia, ze wygladaja na nastolatki. Niedlugo to beda twierdzily, ze wygladaja jak przedszkolaki I co ja bedę podrywał przedszkolaki? :D

ja mam 22. kiedys poszlam na zakupy w tym piwo dacie wiare, nie wzielam dowodu, a baba mowi ze nie sprzeda. bylam wtedy u rodzicow. Moja mama wsciekła jak perszing bo miała imieniny, ubrała sie i poszla z moim dowodem i malo tego, legitymacja studencka.co lepsze, baba jej powiedziała, ze myslala ze ja mam 15 lat i przyszłam z siostra a to moja corka byla w wozku ma 1,5roku:d no szał na maksa:D:D:D

Gość angella wojtala
w pracy mam taką kierowniczkę.Jest po 30 tce a uważa że jest zajebiastą doopą i nosi straszliwe obcisłe dżinsy.Wygląda to koszmarnie a ona myśli że jest Dodą.Materiał jej się wrzyna w uda ,płaszczy jej niemałą dupę, szef spodni wrzyna sie między duże posladki a z przodu odznacza się cipa z rowkiem, który widać wyraźnie.I mówi że tak młodo wygląda jak osiemnacha.

Gość angella wojtala
ja staram sie wygladac na tyle lat co mam,nie gole cipki,mój stary lubi w stylu retro,

Gość lilith69
a ja mam 21 a wygladam na 18 mniej wiecej. ostatnio bylam na studniowce z kolega i nikt nie zauwazyl roznicy

Gość ciekawa8888
no niestety debilu nie zgadłeś ile mam lat także buja się i 4 Tobie w D..... :)

Gość ciekawa8888
naprawde mam 18 lat i wali mi z piczy rybami

Gość lilith69
nawet czasem ktos obcy mowi mi na ty

Gość aaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm
a ja tam wierzę autorce topiku Sama mam 26 lat a ludzie się ciągle pytają w której jestem klasie a jak mówię, że liceum to już dawno skończyłam i ile mam lat, to się strasznie dziwią, bo podobno wyglądam na max 18. Swoją drogą miny ludzi w tym momencie są bezcenne :D Moja koleżanka ma 28 lat, ale jest strasznie drobniutka i ma taką "dziecinną" twarz i też wygląda na max 16-18.Po prostu niektórzy tak mają i nie ma w tym nic dziwnego. Niestety obecnie większość kobiet wygląda na kilka-kilkanaście lat starsze - inna moja znajoma na 23 lata, a patrząc na nią w życiu byście nie uwierzyli, bo wygląda na 32-35.

Gość kaseta magnetofonowa
tak, jasne

bo teraz jest taka moda, ze np 15, 16tki chca wyglada doroslej, makijaz, nieodpowiednie ciuchy i wulgaryzmy i wygladaja na 30:D oczywiscie nie obrazajac nikogo, nie chce generalizowac:)