Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnieAniaAnu

Czy dobre mam cisnienie?

Polecane posty

Gość AnieAniaAnu

Mam 23 lata i cisnienie 96/73. Dobre?

Gość sam na samm
jestes mumią

Gość hej...
za niskie, powinno być 100+wiek / 80

ja mam 20 i mam 90\\60.. mowia ze mam niskie, w sumie nie pamietam zebym miala inne, zawsze w granicach 90\\60 czasem na 70 mysle ze ty tez masz niskie

Gość hej...
aale nie martw się , ja mam 30 lat i mam 90/60 i jakoś żyję, niedociśnienie jest mniej groźnie niż nadciśnienie

bzdura..... z tym 100+wiek/80 totalna bzdura Ciśnienie krwi jest uwarunkowane wieloma czynnikami. W tej chwili przyjmuje się że wartości 135/90 stanowią normę.

Niektórzy ludzie mają niższe (przykłady widać tutaj) ale czują się z tym OK. Jeżeli nie mdlejesz :) nie przysypiasz przez cały dzień to wszystko jest OK :)

Gość AnieAniaAnu
Jedyne co odczuwam to ból głowy z tyłu w okolicach potylicy. Czy moze to byc zwiazane z niskim cisnieniem? Mam tak co najmniej raz w tygodniu. Nie wiem czy to ze stresu czy co..

no wlasnie wszystko jest dobrze jezeli sie dobrze czujesz.. ja jestem zmeczona caly dzien, spie bardzo dlugo, glowa boli mnie w zaleznosci od pogody dokladnie przy skroniach jutro ide na badania morfologie i jeszcze 2 inne badania, mialam zalecenie pic duzo kawy i zazywac krople z kofeina.. szkoda tylko ze to nic nie daje